Yasak Elma'nın bahtsız Yıldız'ı evleniyor! Düğün tarihi herkesi şaşırttı "Bu ne hız"

Yasak Elma'nın bahtsız Yıldız'ı evleniyor! Düğün tarihi herkesi şaşırttı "Bu ne hız"

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece'den ani bir karar geldi. Uzun süredir beraber olduğu futbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleneceği ortaya çıkan Ece'nin evlilik tarihi de netleşti. Duyanlar "Hamile mi?" soruları sordu

Yasak Elma'daki Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. En son Türkiye Tek Yürek barış programında makyajsız haliyle dikkat çeken Ece, evlenme kararı aldı. Ünlü oyuncunun evlilik ani kararı ise kafaları karıştırdı.

yasakela.jpg

YASAK ELMA'NIN YILDIZ'I EVLENİYOR

Güzelliği kadar oyunculuğuyla da dikkat çeken Eda Ece, bir küs bir barış olduğu sevgilisi basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmeye karar verdi.

eda.jpg

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu evlilik haberi sonrası sessizliğini koruyan ünlü oyuncunun evlilik tarihi de ortaya çıktı.

bugra.jpg

EVLİLİK TARİHİ DE BELLİ

Evlilik sonrasında diziye devam edip etmeyeceği de merak edilen Eda Ece'nin neden ani bir kararla evlenme kararı aldığı da kafaları karıştırdı.

edabugra.jpg

Bazı kullanıcılar ise "Kesin hamiledir" yorumları yaptı. Ünlü oyuncu 8 Haziran'da nikah masasına oturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN