Yasak Elma'nın final bölümünde gözyaşları sel oldu! Eda Ece ve Şevval Sam'dan duygulandıran paylaşım

Yasak Elma'nın final bölümünde gözyaşları sel oldu! Eda Ece ve Şevval Sam'dan duygulandıran paylaşım

İlk bölümü 2018 yılında yayınlanan 'Yasak Elma' dizisi, dün yayınlanan son bölümüyle final yaptı. 6 yıldır rol arkadaşlığı yapan başrol oyuncuları, son sahnede duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu. Eda Ece ve Şevval Sam'ın sosyal medya paylaşımları da takipçilerini duygulandırdı. İşte detaylar...

Fox TV'nin başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu, Şebnem Dönmez, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz ve Bahtiyar Memili'nin paylaştığı 'Yasak Elma' dizisi dün akşam yayınlanan 177. bölümüyle ekran macerasını noktaladı.

Toplumsal Haber'den Esra Örnek'in haberine göre, 6 sezondur yayınlanan dizinin başrol oyuncuları da son bölümü birlikte izledi. Son sahnede duygularına hakim olamayan oyuncular gözyaşlarına boğuldu. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Şevval Sam, "Hoşça kalın! Bizi unutmayın, biz bir elmanın iki yarısıydık" notunu yazdı.

EDA ECE'DEN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Son bölümün ardından sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yapan Eda Ece, şu paylaşımda bulundu:

"Hoşça kal Yıldız'ım... Bir devrin sonu! Bana kattığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki seni oynamışım! Yıldız'ımı, Yasak Elma'yı seven, izleyen herkese çok teşekkür ederim. Bu işte emeği geçen arkadaşlarımın hepsine kocaman alkış. Başardık, hem de ne çok severek...Yeni karakterlerde görüşmek üzere, senin yerin bende saklı. Aysel mendilimi getir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN