Piyasalarda rekor serisi sürüyor: Dolar 22 liraya dayandı

Piyasalarda rekor serisi sürüyor: Dolar 22 liraya dayandı

28 Mayıs'taki yapılan ikinci tur seçiminin sonuçlanmasının ardından fahiş artışı ivme kazanan döviz kuru rekor kırmaya devam ediyor. Dolar/TL, bugün 21,92 seviyesine ulaşarak tarihi rekorunu yeniledi. Euro/TL ise hızla 23,58 seviyesine geldi.

Döviz kurunda yükseliş durdurulamıyor. Türk Lirası'nın değer kaybı ve iktidarın ekonomi politikası frenleyemediği fahiş döviz kuru artışı git gide katlanmaya devam ediyor. 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından piyasalarda yükseliş ivmesi şiddetlenirken, dolar ve euro rekor üstüne rekor kırıyor.

Bu hafta tarihinde ilk kez 21 TL sınırını aşan dolar/TL, gece yarısı 21,91 seviyesine ulaşarak rekor yeniledi.

EURO 24 TL'Yİ ZORLUYOR

Bir süredir 22 TL'nin üzerinde işlem gören euro da, bugün tarihi zirvesini gördü. Euro/TL, bugün 23 TL eşiğini ilk kez geçerek, 23,58 seviyesine kadar çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN