Ünlü oyuncudan şok itiraf: Annemin ölmesini istedim! Magazin gündemine damga vuran sözler

Ünlü oyuncudan şok itiraf: Annemin ölmesini istedim! Magazin gündemine damga vuran sözler

Çocukluğunda kendisine yaşattığı travmalardan dolayı annesinin ölmesini dilediğini itiraf eden ünlü aktrisin sözleri, sosyal medyada takipçileri arasında şok etkisi yaptı. İşte, gündeme bomba gibi düşen o sözler...

Drew Barrymore, New York Magazine'e röportaj vererek çalkantılı çocukluğu hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 48 yaşındaki oyuncu, zor bir çocukluk geçirdiğini ve 'annesi hâlâ bu gezegendeyken verdiği büyüme mücadelesini' anlattı. Barrymore, bazen annesinin 'ölmüş olmasını dilediğini' de itiraf etti.

9'UNDA İÇKİ, 12'SİNDE KOKAİN

Indypendent Türkçe'de yer alan habere göre, ABD'li aktris, geçmişte annesi Jaid'in kendisini nasıl 'sömürdüğü', küçükken onu Hollywood'daki partilere ve gece kulüplerine götürdüğünü anlatmıştı. Barrymore, ilk içkisini sadece 9 yaşındayken içtiğini ve 12 yaşına geldiğinde kokain kullandığını itiraf etmişti.

Charlie'nin Melekleri'nin (Charlie's Angels) yıldızı, ebeveynlerini kaybeden arkadaşlarını kıskandığını da açıkladı: "Hepsinin annesi öldü ama benimki halen hayatta. Benim böyle bir lüksüm yok. Ama sabırsızlanıyorum."

SPIELBERG'DEN 'BABASI OLMASINI' İSTEMİŞ

1982 yapımı bilimkurgu klasiği E.T. ile henüz 7 yaşındayken şöhrete ulaşan Barrymore, zorlu çocukluğunda filmin yönetmeni Steven Spielberg ile olan bağının kendisini ayakta tuttuğunu söyledi.

Barrymore, dergiye verdiği röportajda Spielberg'ün 'hayatındaki tek ebeveyn figürü' olduğunu da anlattı. Ayrıca Barrymore'un ünlü yönetmenden 'babası olmasını istediği' ancak Spielberg'ün bu teklifi reddetmek zorunda kaldığı da ortaya çıktı.

drew-barrymoreun-annesi.jpg
Drew Barrymore ve annesi

SÖYLEDİĞİNE PİŞMAN OLDU

Ünlü oyuncu, annesi içinse, "Aslında onun mutlu olmasını, gelişmesini ve sağlıklı olmasını istiyorum. Ama onun bu gezegende olmasına rağmen büyümek zorundayım" ifadelerini kullandı.

Röportajın ilerleyen bölümlerinde Drew annesi hakkında yaptığı yorumlardan pişmanlık duyduğunu söylerken, sarsıntılı geçmişlerine rağmen onu hâlâ 'önemsediğini' söyledi: "Bunu söylerken kendimi iyi hissetmedim. Ama önemsiyorum. Asla önemsemekten vazgeçmeyeceğim."

Daha sonra dergiye verdiği röportajdaki sözlerinin çarpıtıldığını ileri süren Barrymore, Instagram hesabından yayımladığı videoda sözlerine açıklık getirmeye çalıştı.

Barrymore, 'çok zor ve acı verici ilişkilerini çözümlemek için sabırsızlandığını' söylemek istediğini ancak yanlış anlaşıldığını ve sözlerinin başka yönlere çekildiğini ifade etti.

13'ÜNDE EVİ TERK ETTİ

Drew Barrymore, henüz 13 yaşındayken annesi onu 18 ay geçirdiği psikiyatri enstitüsüne gönderdi. Barrymore, merkezden ayrıldıktan sonra ailesini terk etti.

2015'te Guardian'a konuşan Barrymore, çocukken kendisini 'çok kötü' ve 'yalnız' hissettiğini anlatmış ve 'ebeveynlerinin yanında olmamasına çok kızdığını' söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN