Yasak Elma'nın final bölümüne sürpriz konuk

Yasak Elma'nın final bölümüne sürpriz konuk

Ekranların fenomen dizisi Yasak Elma, pazartesi günü ekrana gelecek 177. bölümüyle altı sezonluk macerasını sonlandırıyor. İzleyicileri merakla final bölümünü beklerken, son bölümde bir konuk oyuncu sürprizi olacak.

Altı sezondur reyting listelerinin üst sıralarında bulunan “Yasak Elma” dizisi, önümüzdeki hafta yayınlanacak final bölümüyle ekran yolculuğunun sonuna geliyor. Dizinin büyük finali merakla beklenirken, Medyapım imzalı projenin son bölümüne ünlü bir ismin konuk olacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; oyuncu İsmail Demirci, iş insanı “Nazım” karakteriyle fenomen dizi “Yasak Elma”nın final bölümüne katılacak.

1-010.jpgİsmail Demirci

Kanada’da yatırım şirketi olan ve kardeşiyle beraber büyük bir holdingin sahibi olan Nazım, Ender (Şevval Sam) ile Yıldız’ın (Eda Ece) mücevher mağazasına gelecek ve her iki kadını karşı karşıya getirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN