Yatak odasında gizli bir kurbağa var! Sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar 6 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Yatak odasında gizli bir kurbağa var! Sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar 6 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Ara ve bul yapbozu: Yatak odasında saklanan bir kurbağa vardır ve sadece kartal gözlüler gizli kurbağayı 6 saniyede görebilir. Yapabilir misin? Şimdi dene.

Ara ve bul meydan okuması, bireylerin gözlem becerilerini ve ayrıntılara olan dikkatlerini test eden en popüler çevrimiçi bulmacalardan biridir. Bu etkinlikte, kullanıcının önüne gizli bir öğe içeren bir resim sunulur. Bu gizli öğe herhangi bir nesne, hayvan, sayı, alfabe vb. olabilir.

Gizli öğeyi belirleme ve mücadeleyi tamamlama için zaman sınırı, onu rekabetçi kılar. Bu aktiviteyi düzenli olarak uygulamak, gözlem becerilerini ve dikkati geliştirmede oldukça etkilidir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman 6 saniyede yatak odasındaki gizli kurbağayı bulmaya çalışın.

1-014.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KURBAĞAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde kullanıcılara küçük ve samimi bir yatak odası manzarası sunuluyor. Yatakta oyuncak ayısıyla mutlu bir şekilde uyuyan bir kız görülebilir. Ancak yatak odasında gözlerden gizlenmiş bir davetsiz misafir vardır.

Bu bir kurbağadan başkası değil ve sizin için zorluk, yatak odasındaki gizli kurbağayı 6 saniye içinde bulmak. Bu bulmacanın amacı, keskin gözünüzü ayrıntı ve kesinlik açısından incelemektir. Gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yolu. Yalnızca olağanüstü görsel becerilere sahip olanlar, zorluğu zaman sınırı içinde çözebilecek.

GİZLİ KURBAĞAYI BULDUN MU?

Yatak odasında saklanan kurbağayı buldunuz mu? Acele edin, zaman bitiyor. Kurbağa hemen gözünüzün önündedir, ancak çevreyle kaynaşma şekli, kullanıcıların onu ilk bakışta fark etmesini zorlaştırmaktadır. Kurbağayı gördünüz mü? Kurbağaya benzeyen bir şey görüp göremediğinizi kontrol etmek için son bir kez görüntüye odaklanın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Çoğunuz keskin görüşünüzle kurbağayı görmüş olabilirsiniz, bazılarınız ise hala onu bulmakta zorlanıyor. Aramayı şimdi durdurabilirsiniz. Kurbağanın nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme bir göz atın.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN