Yay Oğlak ve Teraziler hevesiniz kursağınızda kalacak! İşte 29 Ocak 2023 Pazar günlük burç yorumları

Yay Oğlak ve Teraziler hevesiniz kursağınızda kalacak! İşte 29 Ocak 2023 Pazar günlük burç yorumları

Yay, Oğlak ve Terazileri yorucu bir Pazar bekliyor. Özellikle yeni bir adım atacak olan bu burçlar 2 kez düşünsün. Umduklarını bulamayabilirler. Yengeç ve Akrepler de ise kısa süreli gerginlikler ortaya çıkabilir. İşte 29 Ocak 2023 Pazar günlük burç yorumları...

29 OCAK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Pazar günü coşkunuz, dürüst ve neşeli ortam koşullarının bir sonucu olsa da, gerçekten hissettiğinizi diğer tarafa iletemeyeceksiniz.

En az bir kişi, nedenini anlamadığınız bir şekilde size kötü sözler söylüyor olabilir. O kişi veya kişileri olabildiğince görmezden gelmeye çalışacak ve keyfinizi bozmalarına izin vermeyeceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Pazar günü çok açık sözlü olacaksınız, bu yüzden söylediğiniz şeylere dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü bazı şeylerin ters gitme ve size göre biraz agresif olma riski oldukça yüksektir.

Dikkatli olmanız durumunda da bu başınıza gelebilir. Buna vereceğiniz ilk tepki meseleden uzaklaşmaya çalışmak olabilir, ancak belki de en iyisi dürüst olmak ve niyetinizi ve işlerin nerede yanlış gittiğini açıklamaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu Pazar günü aşk hayatınıza çok odaklanmış görünüyorsunuz ve bu eğiliminiz, Pazar gününü çok romantik bir güne dönüştürmenize yardımcı olabilir.

Öte yandan, çok saplantılı olduğunuz bazı şeyler ve karşılanması pek mümkün olmayan bazı beklentileriniz var. Bunun da ötesinde, sevdiğiniz kişi size bazı taleplerle meydan okuyabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Çok bencil ve benmerkezci bir yanınız bugün, belki de fikrinizin gerçekten dikkate alınmadığı oldukça duygusal bir anda su yüzüne çıkacak.

Bugünkü tavrınız, mücadele etmek ve bazı şeylerin kendi iyiliğiniz için fark edilmesini sağlamak olacaktır. Bazı Yengeçler tüm bu karışıma biraz duygusallık katabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün çok doğrudan ve acımasız olacaksınız ve sırf sizin için önemli olan ve bir arkadaşınızla aynı fikirde olmadığınız bir konu söz konusu olduğunda onunla aranızdaki köprüleri bile yıkabilirsiniz.

Bazıları çok sert olduğunuzu söyleyebilir ama sonuçta, olanlardan sonra kendinizi iyi hissediyorsanız, önemli olan bu.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Orijinal fikirleriniz ve onları uygulamaya koyacak gücünüzün bugün mevcut olacağı kesin, ancak öyle görünüyor ki bu Pazar günü, bunu gerçekleştirmek için bazı kaynaklardan biraz yoksun kalacaksınız.

Yani, ertesi gün aradığınız sonuçlara ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz hem pratik hem de zihinsel desteği bulacağınızı umarak bugün yalnızca büyük hayaller kuruyorsunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, arkadaşlıklardan elde ettiğiniz küçük faydalarla ilgili ve artık size sırtını dönmüş bir yakınınıza yardım etmek için çok fazla zaman ve çaba harcamış gibi hissedeceksiniz.

Bazı Teraziler bu yüzden, her şeye rağmen kendilerine sırt çeviren kişilerden intikam almayı bile düşünebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu, vicdani muhasebe yapmak ve biraz karakter çalışması için harika bir Pazar günü.

Dolayısıyla günlük, yakın birine mektup veya elektronik posta yazabileceğiniz harika bir gündesiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Pazar günü aniden sağlığınızla meşgul görünüyorsunuz ve sizin için değerli olanlara karşı, onlar bu alışkanlıklarınızdaki değişikliğe alışana kadar çok sabırlı olmanız gerekecek.

Daha önce size tavsiye edilen sağlıklı bir alışkanlığı ediniyor olabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Pazar günü, bir yakınınıza yapılan bir yanlışı düzeltmeye çalışacak ve hedefinizi gerçekleştirene kadar durmayacaksınız.

Sırf herkesin dikkatini çekmek için tüm durumun etkisini biraz abartıyor olabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Rekabetçi ruhunuz, bugün bir yarışma veya benzeri bir şeye dahil olduğunuzda su yüzüne çıkacak. Hatta yakınınızdaki birine karşı yarışıyor olabilirsiniz, ancak onlara karşı gevşeklik göstermeyeceksiniz.

Bu aynı zamanda evdeki pratik aktiviteler veya hobilerle ilgilenmek için harika bir gün, bu nedenle bahçecilik, çömlekçilik veya benzeri şeylerle ilgileniyorsanız, bu sizin parlama zamanınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir aile meselesiyle ilgili olarak tam hareket özgürlüğüne sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak aklınıza gelmeyen bazı sınırlamalar olabilir.

Partnerinize yakın çalışırsanız ve karar alırken ondan etkilenebilecek diğer aile üyelerine danışır, kararı onlarla beraber alırsanız, başınız fazla ağrımaz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN