Yeniden ekrana dönmeye hazırlanan How I Met Your Father hayranlarına kötü haber

Yeniden ekrana dönmeye hazırlanan How I Met Your Father hayranlarına kötü haber

Dijital yayın platformu Hulu'da yeniden yayımlanmaya hazırlanan How I Met Your Father'ın set görüntüleri paylaşıldı. Bu görüntülere göre How I Met Your Mother'ın meşhur mekanı MacLaren's Pub yeni dizide yer almayacak.

Ted Mosby'nin çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştığının hikayesini anlattığı How I Met Your Mother'da Ted'in yanı sıra Marshall, Lily, Robin ve Barney'nin oluşturduğu 5 kişilik yakın arkadaş grubunun en sevdiği mekan MacLaren's Pub dizinin en çok bilinen mekanları arasındaydı.

How I Met Your Father'ın orijinal diziyle tam olarak nasıl bağlanacağı hâlâ kesin olarak belli değilken setten paylaşılan ilk fotoğraflar yeni dizide MacLaren's Pub'ın artık yer almayacağını işaret ediyor.

MacLaren's Pub'ın dönmeyecek olması şimdiden pek çok izleyicide hayal kırıklığı oluşturdu.

Öte yandan, Barney Stinson karakterinin yeni diziye dönebileceğine yönelik söylentiler MacLaren's Pub'ın da yeniden ekranlara gelebileceğini düşündürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN