Yeni boşanan Hadise o isimle aşka yelken açtı! Sosyal medya paylaşımı ele verdi: Meğer Hadise ile yıllar önce...

Yeni boşanan Hadise o isimle aşka yelken açtı! Sosyal medya paylaşımı ele verdi: Meğer Hadise ile yıllar önce...

O ünlü şarkıcının yazışmaları ortaya çıktı. Aşk yazışmaları dikkat çekti. O ünlü şarkıcı kim? Tüm detaylar haberimizde.

Hadise'nin aşk mesajları ifşa oldu. Konuşmalardaki kişinin eski flörtü olduğu ortaya çıktı. Gündemde yer alan evlilik boşanma ile son bulmuştu. Ortaya çıkan aşk mesajlarındaki o isim kim? Merak edilen detaylar haberimizde.

HADİSE YENİ AŞKA YELKEN AÇTI!

Hadise yeni aşkı ile gündeme geldi. Aşk mesajları ifşa edildi. Hadise'nin eski flörtü çıktı. Fransız boksör ile konuşmaları olay yarattı.Hadise

2022'de gündemde olan Mehmet Dinçerler ve Hadise evliliği boşanma ile sonuçlandı. Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye taktığı yüzüğün sahte olduğu iddia edildi. Ardından Ebru Gündeş'in evli olduğu süreç içerisinde eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddialar arasında yer aldı.

Geçtiğimiz süreçte ise Icardi'yi takibe alan Hadise bu sefer spor dünyasında başka tarafa yöneldi. Fransız boksör ile aşk yazışmaları gündemde yerini aldı. Hadise'nin ifşa olan aşkının kim olduğu görenleri şaşırttı. Eski flörtü çıktı.

Ünlü şarkıcı Hadise, Fransız kick boks şampiyonu olan Cyril Benzaquen'le aşk iddiaları yer aldı. Yazışmalar sosyal medyada çok konuşulanlar arasında oldu. Televizyon programında 'Hadise'nin yeni aşkı' olarak iddia edildi. Hadise sosyal medyada paylaşımın altına 'Seni böyle görmek istiyorum.' dedi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN