Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır'dan kahreden haber! Hayranları gözyaşlarına boğuldu...

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır'dan kahreden haber! Hayranları gözyaşlarına boğuldu...

Bir süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu Kadir İnanır'dan kahreden haber geldi. Usta oyuncudan gelen kötü haber sevenlerini yasa boğdu.

Son olarak 2019 yılında vizyona giren 'Kapı' adlı filmde rol alan usta oyuncu Kadir İnanır'dan kötü haber geldi. Yeşilçam'ın unutulmaz isminden gelen kötü haber hayranlarını gözyaşlarına boğdu.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Kadir İnanır, bu sabah İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncu yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta oyuncunun sağlık durumu hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

ENTÜBE EDİLDİ

İnanır'ın 3 yıl önce yaşadığı sağlık sorununa dikkati çeken Prof. Dr. Sağlam, usta oyuncunun entübe edildiğini açıklayarak "Bu şekilde entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor. Gayet stabil durumu.. Ondan bağımsız olarak ama tabii böyle bir risk var. Bundan sonra da var. Çünkü kalp rahatsızlığımız var biliyorsunuz. Ondan kaynaklanıyor. Onunla ilgili gerekli tıbbi tedavisi de düzenleniyor, pıhtı oluşmaması için. Kan sulandırıcı ilaçları da veriliyor düzenli olarak." dedi.

Sağlam ayrıca şunları söyledi:

"Sabah saatlerinde sevgili sanatçımız Kadir İnanır, hastanemize 112 ambulansıyla geldi. İlk geldiği andan İtibaren acil ekibimizi toparladık. Nöroloji doktorumuz, anestezi doktorumuz girişimsel radyoloji ve beyin cerrahisinden oluşan ekibimiz hızlıca toparlandı. İlk değerlendirmede geldiğinde sağ tarafında bir felç vardı. Şuuru kapalıydı. Değerlendirmeler sonunda tetkikler yapıldı. Beyin tomografisi çekildiğinde beyni besleyen ana damarda bir tıkanıklık tespit edildi. Ve acil girişimsel radyoloji ekibimiz, nöroloji ekibimiz, beyin cerrahisi arkadaşlarla birlikte anestezi doktorlarımızın da entübasyonu sonrası ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirildi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı. Beynin beslenmesi sağlandı. Şimdi işlemden sonra çekilen MR görüntülemelerinde işlemin başarılı olduğu teyit edildi ve beyin beslenmesi şu anda iyi. Ancak yoğun bakıma alındı doğal olarak. Entübe olarak yoğun bakımımızda izleniyor. İlk 24- 48 saat içerisinde bir uyandırılma yapılmayacak. Gelişebilecek komplikasyonlar, yeni bir kanama olmadığı müddetçe inşallah olmayacak. İşlem çok başarılı çünkü"

48 SAAT BOYUNCA İZLEM YAPILACAK

İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Uğur Türe ile de görüştüklerini açıklayan Sağlam, "O da buradaydı. Baştan itibaren hastaya eşlik etti. Beyin cerrahisindeki arkadaşlarımızla birlikte değerlendirdiler. Hatta MR çekildiğinde son kontrol MR'ı da gördük beraberce. Başarılı bir işlem olduğu teyit edildi. Taburculuğunu şu anda gündeme getirmek çok erken. İlk 24-48 saat dediğim gibi bir izlem yapılacak. Uyandırılacak önce. Uyandırdıktan sonraki klinik durum daha net ortaya çıkar. Ondan sonraki süreçte bakacağız." diye konuştu.

BEYİN KANAMASI DEĞİL

Bu durum İnanır'ın sağlığına kalıcı hasar bir hasar bırakabilir mi sorusuna cevap veren Sağlam, "Onu süreç gösterecek. Şu an bir şey söyleyemeyiz onunla ilgili. "dedi. Konuşmasına devam eden Sağlam, "Bu arada eşi Jülide Hanım da işlemlerin başından beri buradaydı kendisi. O da bir yazılı açıklama yapacağını söyledi. İnme o pıhtının yol açtığı klinik tablonun adıdır. Aslında ikisi de benzer. Aynı tablo. Beyin kanaması değil." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN