Yeşilçam'ın en güzel oyuncularındandı! Bahar Öztan'dan kötü haber geldi: Bu beşinci...

Yeşilçam'ın en güzel oyuncularındandı! Bahar Öztan'dan kötü haber geldi: Bu beşinci...

Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan ve ünlü nice filmde yer alan Bahar Öztan tekrar hastaneye yatmak zorunda kaldı. Hastalığı ne? Yatakta dahi pozitif enerjisinden ödün vermedi. İşte detaylar...

Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından 1974 yapımlı 'Şaşkın Milyoner' ve1984 yapımlı  'Ortadirek Şaban' gibi filmlerde yer alan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Gamzeli Güzel lakaplı ünlü oyuncu, son 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi görüyor. Bahar Öztan'ın sağlık durumu hakkında detaylı bir açıklama yapılmadı.

Türk Sineması'nın unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu ile Bodrum'da otel işletmeciliği yaparken, kanserle mücadelesine yeniden başladı. Dört kez kanseri yenen 60 yaşındaki sanatçı, Muğla Acıbadem Hastanesi'nde tedavi görüyor. Daha önce sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada ise "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Herkes dualarını eksik etmeyip, çok güzel enerjiler gönderdi" demişti.

bahar öztan yataklara düştü

HASTA YATAĞINDA MORAL DOLU FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, dört kez kanseri yendikten sonra yeniden kansere yakalandığını açıkladı. Muğla'da özel bir hastanede tedavi gören sanatçı, kemoterapi olacağını belirterek sevenlerinden dua istedi. Hasta yatağında yeğeniyle çekilen fotoğrafını paylaşan Öztan, kendisini ziyarete gelen yeğeninin mis kokusunun kendisine moral verdiğini ifade etti.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Bahar Öztan, Türk Sineması'nın unutulmaz oyuncularından biridir. 1962 yılında İskenderun'da doğan Öztan, bir şampuan reklamında rol aldıktan sonra yapımcıların dikkatini çekerek sinema kariyerine başladı. 1980 yılında rol aldığı 'Şaşkın Milyoner' filmi ile tanınmıştır. Öztan ayrıca 1980'lerde bir dönem şarkıcılık da yapmıştır. Yeşilçam kariyerinde Kemal Sunal, Cüneyt Arkın, Fatma Girik, Kadir İnanır, İlyas Salman gibi usta isimlerle çalışan Öztan, son olarak 2008 yılında 'Görgüsüzler' adlı dizide rol almıştır. Öztan, 4 kez kanseri yenmiştir ve şu anda Muğla Acıbadem Hastanesi'nde kanser tedavisi görmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN