Yeşim Salkım bu kez yaş tahtaya bastı! Müge Anlı'ya iğrenç söz: Bir yerimle güleceğim

Yeşim Salkım bu kez yaş tahtaya bastı! Müge Anlı'ya iğrenç söz: Bir yerimle güleceğim

Türkiye'nin en güvenilir isimleri açıklandı. Liste ilk sıralarda Müge Anlı, Kenan İmirzalioğlu ve Haluk Levent gibi isimler yer aldı. Listeyi beğenmeyen Yeşim Salkım'da ise şoke eden bir paylaşım geldi. Salkım, bel altı paylaşım yaparak herkesi yine şaşkına çevirdi. 'Bir yerimle güleceğim ama..'

MediaCat ve Ipsos tarafından 2023 yılının en güvenilir isimleri açıklandı. Ankette 1000 kişiye güvendikleri isimler soruldu. Listenin ilk 5 sırasında Müge Anlı, Kenan İmirzalioğlu ve Haluk Levent yer aldı. Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ise listeyi görünce öyle bir paylaşım yaptı ki... Sosyal medyada gündem oldu.

mugeanlikimdir.jpg

TÜRKİYE'NİN EN GÜVENİLİR İSİMLERİ AÇIKLANDI! İLK SIRADA MÜGE VAR

2023 yılının en güvenilir 20 ismi açıklandı. Her yıl hazırlanan ankete 1000 kişi katıldı. Listede Müge Anlı, Haluk Levent, Kenan İmirzalioğlu ve Beyazıt Öztürk yer aldı.

'BİR YERİMLE GÜLECEĞİM'

Sürekli polemiklere giren Yeşim Salkım, listeyi görünce kendini tutamadı. Yine sosyal medyadan şoke eden bir paylaşım yaptı. Salkım, "Ben bu listeye bir yerimle güleceğim de neyse" diyerek ünlü isimleri tiye aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN