Yılbaşı Gecesi filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Gülse Birsel Yılbaşı Gecesi filmi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Yılbaşı Gecesi filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Gülse Birsel Yılbaşı Gecesi filmi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Gülse Birsel'in 'Yılbaşı Gecesi' yeni filminden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Çekimleri tamamlanan Yılbaşı Gecesi filmi, farklı kültürlerden insanların bir yemek masasında bir araya gelmesi sonrası yaşanan kültür çatışmasını esprili bir dille anlatıyor. İşte, Gülse Birsel Yılbaşı Gecesi filmi konusu ve oyuncuları...

Dijital dizi-film platformu Disney Plus, 'Yılbaşı Gecesi' adlı yeni yerli filmini duyurdu. Gülse Birsel'in kaleme aldığı Yılbaşı Gecesi, geniş oyuncu kadrosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Gülse Birsel, bir süredir yeni proje üzerinde çalıştığını sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Disney Plus'ın paylaşımının ardından ünlü senaristin üzerinde çalıştığı projenin 'Yılbaşı Gecesi' filmi olduğu ortaya çıktı.

gulse-birsel-yilbasi-gecesi-filmi-disney-plus.jpg

YILBAŞI GECESİ FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Geçtiğimiz haziran ayında Türkiye pazarına giriş yapan Disney Plus, yerli diziler ve filmler için yatırımlarını sürdürüyor.

Gülse Birsel'in hem yazdığı hem de oynadığı Yılbaşı Gecesi filmi, Disney Plus platformunda yayınlanacak. Filmin yayın tarihine ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.

Disney Plus'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanlar bu yılbaşı gecesinde bir arada. Orijinal film çok yakında Disney+'ta" ifadelerine yer verildi.

disney-plus-yilbasi-gecesi-ne-zaman.jpg

YILBAŞI GECESİ FİLMİ KONUSU NE?

Yılbaşı Gecesi, salgının sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi'nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı tatsız haberle başlayacak. Didem, günlerdir sevdikleriyle birlikte Yılbaşı Gecesi’ni kutlamayı hayali, son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile yıkılır.

Bir yandaysa Ozan, salgın süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağrıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ise filmde görülecek. Filmin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

gulse-birsel-yilbasi-gecesi-irem-sak-turbanli.jpg

YILBAŞI GECESİ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı, yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan'ın oturduğu Yılbaşı Gecesi filminin oyuncu kadrosunda; Gülse Birsel, Zeynep Güngör, İrem Sak, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Serkan Keskin, Alina Boz, Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt, Ayta Sözeri, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Alican Yücesoy, Kubilay Tunçer, Fatih Artman, Nazmi Sinan Mıhçı gibi isimler yer alıyor.

YILBAŞI GECESİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yılbaşı Gecesi filminin çekimleri İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Silivri ilçesindeki sette gerçekleştirildi. Çekimleri 4 haftada tamamlanan filmin seyircilerden ve sinema eleştirmenlerinden nasıl tepki göreceği merak ediliyor.

DİSNEY PLUS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

ABD merkezli Disney Plus online dizi-film platformu aylık abonelik ücreti 34.99 TL, yıllık abonelik ücreti 349.90 TL olarak belirlendi. Disney Plus'a üye olmak için www.disneyplus.com internet sitesini ziyaret edebilir, iPhone App Store veya Android Google Play Store uygulamasını indirerek giriş yapabilirsiniz.

gulse-birsel-yilbasi-gecesi-filmi-oyunculari-kimler.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN