Yıldız oyuncu ve ailesi evinde saldırıya uğradı! Bahçeden içeri girdi, dehşeti yaşattı

Yıldız oyuncu ve ailesi evinde saldırıya uğradı! Bahçeden içeri girdi, dehşeti yaşattı

Dünyaca ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte evlerinde otururken tanımadıkları bir kişinin saldırı girişimine maruz kaldı. Yakalanan şüphelinin neden saldırdığı öğrenilemedi. İşte detaylar...

İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch, eşi Sophie Hunter ve üç çocuğu evlerindeyken, Jack Bissell adlı şahıs evin ön bahçesinin demir kapısını tekmeleyip küfürler yağdırdı.

2017-2020 yılları arasında Beaumont Oteli'nde iki dönem şef olarak görev yapan Bissell'in, bir bitkiyi yerinden söküp bahçe duvarına fırlattığı ve ardından dahili telefona tükürüp balık bıçağıyla koparttığı söylendi. Saldırganın, "Buraya taşındığını biliyorum, umarım yanar" sözü de mahkeme kayıtlarına geçti.

benedict-cumberbatch-family-photos.jpg

SALDIRININ NEDENİ BİLİNMİYOR

Raporlara göre saldırgan, olay yerinden kaçtı ancak dahili telefonda DNA’sı bulunmasının ardından tutuklandı. Cumberbatch ailesine yakın bir kaynak Daily Mail'e, "Doğal olarak tüm aile dehşete kapıldı ve bu adamın içeri girip onları inciteceğini düşündü. Neyse ki o kadar ileri gitmedi. Benedict ve Sophie, tekrar hedef alınabileceklerinden endişe duyduklarından beri pek çok uykusuz gece geçirdiler. Bunun hedefli bir izinsiz giriş olduğu gerçeği onu çok daha korkutucu yapıyor" dedi.

benedict-cumberbatchs-wife-and-child.jpg

3 YILLIK UZAKLAŞTIRMA VERİLDİ

Sözcü'de yer alan habere göre, Bissell, 10 Mayıs 2023 günü Wood Green kraliyet mahkemesinde cezai zarar vermekten suçunu kabul etti, 250 sterlin para cezasına çarptırıldı ve kendisine, ailenin ve yaşadıkları bölgenin yakınına yaklaşmasını engelleyen 3 yıllık bir uzaklaştırma emri verildi.

Bissell mahkemede savunma yapmadı ve ünlü oyuncuyla ailesini neden hedef aldığı da belli değil. Şefin daha önce hırsızlıktan mahkumiyeti, mala karşı suçlardan üç uyarısı, asayiş ve uyuşturucu suçu var. Olayla ilgili daha fazla ayrıntı ise henüz elde edilemedi.

benedict-cumberbatchs-child-and-wife.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN