Yıllar önce boşanmışlardı! Murat Dalkılıç Merve Boluğur'la fena yakalandı, eski çift barışıyor mu?

Yıllar önce boşanmışlardı! Murat Dalkılıç Merve Boluğur'la fena yakalandı, eski çift barışıyor mu?

Aşk hayatı ile sık sık gündemde yer alan Merve Boluğur 53 günlük evliliğinin ardından yeni bir aşka mı yelken açtı? Eski eşi Murat Dalkılıç ile herkesi şaşırtan bir gelişme yaşanırken ikilinin barıştığı iddiaları da gündeme bomba gibi düştü. İşte Merve Boluğur Murat Dalkılıç çifti hakkında dikkat çeken detaylar…

2015 yılında hayatını birleştiren Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur 2 yıllık birlikteliklerinin ardında boşanma kararı aldı. Boşanmanın ardından Merve Boluğur'un psikolojik olarak sıkıntılar yaşadığı gündemde yer alırken geçtiğimiz günlerde yaptığı evlilik ile de çok konuşuldu. Mert Aydın ile 53 gün süren evliliklerinin ardından yeni bir aşk iddiası ile gündemde yer alan Merve Boluğur’un eski eşi Murat Dalkılıç ile barıştığı iddiaları gündeme geldi. İşte Merve Boluğur Murat Dalkılıç çifti hakkında dikkat çeken detaylar…

MERVE BOLUĞUR VE MURAT DALKILIÇ BARIŞTI MI?


Snob Magazin'de yer alan haberler doğrultusunda Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çiftinin barıştığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Murat Dalkılıç'ın Beşiktaş'ta bulunan Merve Boluğur'un evinin sokağında görüldüğü söylenirken hızlı adımlarla oradan ayrılması da mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Olaya tanıklık eden mahalle sakinleri ise Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur barıştı mı? sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Murat Dalkılıç'ın Sitare Akbaş'tan sonra Çağla Boz ile birlikte olduğu söylenirken şimdilerde ise Merve Boluğur iddiaları gündemi karıştırdı.

merve-bolugur-murat-dalkilic.jpg

MURAT DALKILIÇ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ


Merve boluğur'un Ağustos ayındaki ayrılık nedeni hakkında açıklama yapan Murat Dalkılıç, "Geçmişimle ilgili hiç konuşmadım. Çünkü benim için bitmiştir. Susmamın nedeni de hep saygımdandı. Fakat kimse de beni defalarca ağzına sakız etmeyecek.” açıklamalarında bulundu.


Herkesi topluca uyardığını dile getiren Dalkılıç, bu sözlerle bir daha karşılaşmak istemediğini belirtti. Kendisinin bir duruşu ve imajı olduğunu altını çizen Dalkılıç, kokuşmuş bitmiş şey üzerinden prim yapılmaması gerektiğini vurguladı. Murat Dalkılıç,”Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de Merve açıklasın falan. Bu kaçıncı şov koçum?” ifadelerini aktardı.

merve-bolugur-dalkilic.jpg

Artık hakkını savunacağını dile getiren Dalkılıç, kimsenin bu şekilde değişik ithamlarda bulunamayacağını vurguladı. Erkekçikler uzak durun benden ifadelerini dile getiren Dalkılıç, şimdiye kadar kimseye laf atmadığını ve birine yaslanmadığını sözlerine ekledi. Benden uzak duracaksınız şeklinde uyarıda bulunan Murat Dalkılıç, açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı:


“Cahil kesimin psikolojik baskılarından da sıkıldım. İşsiz misiniz bu kadar psikolog kesildiniz. Sığ kafalarınızla uzayın ağabey... Ben Merve'yim sadece. Benim de hayatıma saygı duyulacak..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN