Yılmaz Erdoğan hakkında şok iddia! 25 yaş küçük aşkı bakın kim çıktı? Güzelliğini görenler hayran kalıyor

Yılmaz Erdoğan hakkında şok iddia! 25 yaş küçük aşkı bakın kim çıktı? Güzelliğini görenler hayran kalıyor

Yılmaz Erdoğan'ın gönlünü kendisinden 25 yaş küçük o isme kaptırdı. İddialara göre, ünlü bestecinin yeğeniyle aşk yaşıyor. Modellik yapan o isim güzelliğiyle takipçilerini hayran bırakıyor. İşte, Yılmaz Erdoğan'ın hakkındaki aşk iddiaları...

Televizyon ekranlarının bilinen isimlerinden Yılmaz Erdoğan, magazin dünyasını sarstı. Yönetmen, senarist, yapımcı ve şair Yılmaz Erdoğan, ünlü bestecinin yeğeniyle anıldı. Kendisinden 25 yaş küçük olan model isimle aşk yaşadığı iddia edildi.

YILMAZ ERDOĞAN GÖNÜLÜNÜ KAPTIRDI

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Yılmaz Erdoğan, "İnci Taneleri" dizisinde rol alıyor. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Yasemin Baştan gibi daha birçok oyuncu kadrosuyla birlikte çalışan Yılmaz Erdoğan, aşk hayatıyla magazin gündemine oturdu. Dizide "Azem" karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan'ın aşk iddiaları sosyal medya gündemini de sarstı. İddiaların hedefinde olan diğer isim ise şok etkisi yarattı.

yilmaz-erdogan-1785708.jpg

KENDİSİNDEN 25 YAŞ KÜÇÜK

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri'nde oynayan Yılmaz Erdoğan, rol icabı Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı pavyon çalışanı Dilber ile eski bir aşk yaşayan öğretmeni canlandırıyor. Dizide olduğu gibi gerçek yaşamında da aşk hayatıyla magazin sayfalarına konu oldu. Kendisinden 25 yaş küçük model isimle birlikte olduğu iddialar arasında yer aldı.

11-002.jpg

2 YILDIR SÜREN AŞK

Söz konusu iddialar, program sunucusu Bircan Bali'nin ağzından çıktı. Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın arasında yaşanan aşk 2 yıldır sürdüğü iddia edildi. Ünlü besteci Metin Özülkü'nün yeğeni Cansu Taşkın'ın, aşk yaşadığı iddia edilen Yılmaz Erdoğan ile arasında tam 25 yaş farkı bulunuyor. Bu durum sosyal medyada yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN