Yumurtası biten o markete koşacak! Büyük boy yumurta 49 TL'ye düştü: Kapış kapış satılacak

Yumurtası biten o markete koşacak! Büyük boy yumurta 49 TL'ye düştü: Kapış kapış satılacak

Yumurta fiyatlarına ciddi bir zam geldikten sonra, ilaç niteliğinde bir indirim haberleri marketten geldi. Yumurta fiyatı şimdi 49 TL olarak satışa sunuluyor. İndirimle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar ise şöyle...

Yumurta fiyatları geçtiğimiz yıl en çok zam alan temel gıda ürünlerinden biri oldu. Büyük oranda zamlanan yumurta fiyatları, vatandaşların yumurta almak konusunda zorluk yaşamasına neden oldu. Ancak, o marketten gelen indirim haberleri tam anlamıyla bir kurtuluş gibi göründü. Bu indirim, adeta ilaç niteliğinde bir fırsat olarak değerlendirildi.

Yumurta, sağlıklı bir yaşam için önemli bir gıda maddesi olup günlük olarak tüketilmesi gereken bir besindir. Bu nedenle, o marketten gelen büyük indirim haberleri, yumurta fiyatlarını olumlu yönde etkiledi. Şu anda yumurta fiyatlarındaki son durum ise şöyledir...

YUMURTANIN FİYATINDA BÜYÜK İNDİRİM

YUMURTA

Yumurta fiyatlarına yapılan büyük ölçekli zamların ardından, Onur Market'te Keskinoğlu Yumurta 20'li (L) 63-73 gr Türk Lirası olarak 49,99 fiyatla satışa sunuldu. Bu indirim haberini duyanlar, Onur Market'e akın etmeye başladı.

Onur Market, Keskinoğlu 20'li L boy yumurta fiyatında indirim yaparak, fiyatı 62,99 Türk Lirası yerine 49,99 Türk Lirası'na düşürdü. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin hızlı davranmaları önemli.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN