Yusuf Kavaklı o soruyu duyunca sinir küpüne döndü! Nur Viral’e de tokat gibi cevap: “İslam saçma sapan şeylerle uğraşmaz”

Yusuf Kavaklı o soruyu duyunca sinir küpüne döndü! Nur Viral’e de tokat gibi cevap: “İslam saçma sapan şeylerle uğraşmaz”

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında seyirciyle buluşan Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var programında, Yusuf Kavaklı o soruyu duyunca sinip küpüne döndü. Seyirciden gelen soruyu cevaplayan Kavaklı’ya Yusuf Güney hatırlatması yapan Nur Viral’e de tokat gibi cevap gecikmedi. İşte, programda tansiyonu yükselten o anlar…

Nur Viral’in sunduğu Hayatta Her Şey Var programında seyirciden gelen sorular sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Emekli müftü Yusuf Kavaklı’nın konuk olduğu son bölümde de öyle bir soru soruldu ki canlı yayında yine olanlar oldu.

“İSLAMDA ÖYLE BİR ŞEY YOK”

Bir seyirci canlı yayında 'Kocam her gece astral seyahate çıktığını söylüyor. Astral seyahatin dinimizde yeri var mı? Sorusunu yöneltti. Yusuf Kavaklı’nın soruya yanıtı ise ‘Yok öyle bir şey. İslamda yok. Sadece rüya görürsün’ şeklinde oldu.

yusuf-kavakli-2-001.jpg

YUSUF GÜNEY HATIRLATMASI ORTAMI GERDİ

Kavaklı’nın cevabı sonrası Nur Viral’den gelen Yusuf Güney hatırlatması ise ortamı bir anda gerdi. Nur Viral, 'Bunu yapanlar var. Yusuf Güney'i biliyorsunuz. O hep astral seyahate çıktığını söylüyor mesela' deyince Kavaklı çok sinirlendi ve 'Kafanı yorma ya İslam öyle saçma sapan şeylerle uğraşmaz' dedi.

“BENİM DE KULAĞIMA ÜFLÜYORLAR”

Bunların üzerine Yusuf Güney’in astral seyahatle ilgili verdiği röportajın görüntüleri ekrana geldi. Güney’in röportajındaki 'İlk çıkışında ilk seni kontrol ederler. Senin iyi niyetle mi kötü niyetle mi geldiğini kontrol ederler. Bunu da sol kulağından üç kere nefes alarak yaparlar. Kötü niyetli olduklarını anladıkları anda sana öyle bir görünürler ki aklını yitirip geri gelirsin' sözleri dikkat çekerken, Kavaklı bu sözlerin üzerine:

yusuf-kavakli-1-001.jpg

'Önüne gelen bir şey söylüyor. Geç ya geç. Hikaye anlatıyor. Benim de kulağıma üflüyorlar çok da işe yaramıyor' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN