Yüzünüzde Lekeler Varsa Bu Yöntemler Sayesinde Kayboluyor! İşte Yüzdeki Lekelerden Kurtulmanın Yolları

Yüzünüzde Lekeler Varsa Bu Yöntemler Sayesinde Kayboluyor! İşte Yüzdeki Lekelerden Kurtulmanın Yolları

Yüzünüzde ki lekeler sizi mutsuz ediyor olabilir. Fakat bu lekerleden kurtulmanın çözümü çok basit. Çok fazla güneş ışınlarına maruz kalmak ve yüzünüzde beliren sivilcelerden sonra bazı izler yüzünüzde leke olarak ortaya çıkabilir. Bu lekelerin tedavisi her ne kadar kolay olmasa da sizlere vereceğimiz doğal yöntemler işinizi daha çok kolaylaştırarak yüzünüde ki lekelerden kurtulmanızı sağlayacak.

Sizde yüzdeki lekelerden kurtulmanın yollarını arıyorsanız bu durumu doğal yöntem olarak kullanılan elma sirkesi ile kolay bir şekilde çözebilirsiniz. Kullandığınız kozmetik ürünlerin size faydası olmamış ve lekelerini tedavi etmemiş olabilir. Fakat evinizde yapacağınız elma sirkesi ile bazı cilt maskeleri işinizi çok daha kolaylaştıracak.

ELMA SİRKESİNİN CİLDE YARARLARI

Yüzünüzde bulunan lekeler için doğal yöntem olan elma sirkesinin cildiniz için bir çok faydası bulunuyor. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse, Elma sirkesinin vücudunuzda bulunan enfeksiyonlarda tedavi yöntemi olarak uygulanır, cildinizde bulunan fazla yağdan kurtarır, cildinizde tıkanmış gözenekleri açmasını sağlar, siyah noktaların oluşumunu önler, vücudunuzda bulunan ölü hücrelerden arındırır, cildi temizler, sivilceli ciltleri tedavi eder ve bir sonraki sivilcelerin oluşmasını önler ve yüzünüzde oluşan lekeleri yok eder gibi bir çok problemin tedavi olmasında yardımcı olur.

haber-ici2.jpg

YÜZDEKİ LEKELER İÇİN MASKE

Elma sirkesi yardımıyla yüzdeki lekelerden kurtulmak için hazırlayacağınız maske ile kolayca lekelerden kurtulacaksınız. Aynı zamanda cildinizi beyazlatan elma sirkesi maskesini sizde evinizde kolayca yapabilirsiniz. Peki elma sirkesi maskesi nasıl yapılır? Açıklıyoruz.

ELMA SİRKESİ VE BAL MASKESİ HAZIRLANIŞI

İlk olarak 1 yemek kaşığı bal ve yarım yemek kaşığı elma sirkesini karıştırın. Sonra yüzünüzü iyice temizleyin ve kurulayın. Ardından hazırladığımız elma sirkesi ile bak karışımını yüzünüze güzelce sürün. 15-20 dakika civarında kurumasını beklemeniz gerekiyor. Hafta 2 veya 3 kez bu yöntemi uygulayın.

haberici.jpg

ELMA SİRKESİ VE ZEYTİNYAĞI MASKESİ HAZIRLANIŞI

Yine öncelik olarak 1 yemek kaşığı elma sirkesini ve 1 yemek kaşığı zeytin yağını güzelce karıştırın ve elma sirkesini biraz sulandırın. Cildinizi temizleyip kuruladıktan sonra hazırladığınız karışımı 15-20 dakika civarında bekletin ve ardından yüzünüzü yıkayın.

ELMA SİRKESİ VE ALOE VERA MASKESİ HAZIRLANIŞI

1 yemek kaşığı aloe vera jelini, 2 bardak suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesini iyice karıştırın. Temiz bir pamuk ile yıkayıp kurulamış olduğunuz yüzünüze uygulayın. Bu doğal yöntemi günde 2-3 kez uygulayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN