Zara verdiği kilolarla şok etti! Yaptığı diyeti kilo vermek isteyenler paylaştı, bu şekilde tığ gibi kalmış

Zara verdiği kilolarla şok etti! Yaptığı diyeti kilo vermek isteyenler paylaştı, bu şekilde tığ gibi kalmış

Ünlü şarkıcı Zara, verdiği kilolarla adeta şok etkisi yarattı! Yaptığı diyet ile resmen tığ gibi kaldı! Kilo vermek isteyenler için ise diyetini paylaştı! O şekilde incelmiş... İşte Zara'nın diyeti...

Ünlü halk müziği sanatçısı Zara, konser öncesinde basın mensuplarına ilginç açıklamalarda bulundu. Estetik operasyonlarla dikkat çeken ve farklı bir görünüme kavuşan sanatçı, aynı zamanda zayıflama serüvenini de paylaştı.

"YAKIN ZAMANDA AMCAMI KAYBETTİM, YEMEKTEN KESİLDİM"

sarkici-zara-diyetini-acikladi-8033a533-w1200xh675.webp

Zara, kilo kaybının ardındaki nedenleri açıklarken duygusal bir anlam da taşıdığını ifade etti. Yakın zamanda bir aile üyesini kaybettiğini belirten sanatçı, "Yakın zamanda amcamı kaybettim. Bir süredir yemekten kesildim. Kendisi baba yarısı olurdu. Allah rahmet eylesin." dedi.

ZARA ZAYIFLAMA SIRRINI PAYLAŞTI

Sanatçı, zayıflama sırrını da paylaşarak, "Bir süredir de diyet yapıyorum. Öğlen 4'ten sonra yemek yemiyorum. Sadece bitki çayları veya ödem attırıcılar kullanıyorum. Günde yaklaşık 16 saat aç kalıyorum. Bunun çok faydasını gördüm." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN