Zehra Güneş'in kardeşleri de ünlü çıktı! Güzelliğiyle dünyayı büyülemişti... Kardeşlerini görenler gözlerine inanamadı

Zehra Güneş'in kardeşleri de ünlü çıktı! Güzelliğiyle dünyayı büyülemişti... Kardeşlerini görenler gözlerine inanamadı

Yeteneğiyle adından sıkça söz ettiren Zehra Güneş gündemdeki yerini aldı. İki kardeşi bulunan Zehra Güneş'in kardeşleri de kendisine rakip çıktı. Güneşin kardeşini görenler ablasıyla yarışır yorumlarında bulundu. İşte Zehra Güneş’in kardeşleri…

Hem güzelliği ile hem de yeteneği ile sık sık gündemde yer alan Zehra Güneş bu kez de kardeşleriyle gündeme geldi. İrem ve Mina adında iki kardeşi bulunan Zehra Güneş’in kardeşlerinin de voleybolcu olduğu öğrenildi. Yetenekli voleybolcunun kardeşlerini görenler ise Zehra Güneş'e rakip olur yorumlarında bulundu. İşte Zehra Güneş’in kardeşleri…

KARDEŞLERİ DE VOLEYBOLCU ÇIKTI

Tüm dünyanın dikkatini çeken başarılı milli voleybolcu Zehra Güneş kardeşleriyle gündemde yer aldı. Zehra Güneş'in kardeşleri İrem ve Mina Vakıfbank Spor Kulübü’nde forma giyiyor. 1.97 boyuyla orta oyuncu olarak sahalarda boy gösteren Zehra Güneş sosyal medyada en çok takipçiye sahip voleybolcu olarak karşımıza çıkmaktadır. Sosyal medya hesabı Instagram üzerinde 2.3 milyon takipçisi bulunan güneş, yetenekli bir sporcu olarak Türk gencine de örnek gösteriliyor. 23 yaşındaki yetenekli voleybolcunun 2 kız kardeşi olduğu öğrenildi.

zehra-gunes-1.jpg

KENDİSİNE RAKİP İKİ İSİM YETİŞTİRDİ

Zehra Güneş'in kardeşlerinin de kendisi gibi voleybolcu olduğu öğrenildi. İrem Nur Güneş ve Mina Güneş olarak Vakıfbank Spor Kulübü’nde forma giyen yetenekli voleybolcular ablasına rakip olacak.

2004 doğumlu olan İrem Güneş ailenin ortanca çocuğudur. Ablası gibi Vakıfbank Spor Kulübü’nde forma giyen İrem pasör çaprazı pozisyonunda görev almaktadır. Yetenekli voleybolcu sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor.

2006 doğumlu olan Mina Güneş ise ailenin en küçük üyesi olarak yer alıyor. Ablaları gibi o da Vakıfbank Spor Kulübü’nde forma giyen yetenekli voleybolcular listesinde yer alıyor. Mina ise takımda smaçör mevkisinde oynuyor.

zehra-gunes-kardesleri.jpg
Ailecek uzun olan yetenekli voleybolcular boylarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Zehra Güneş 1.97, İrem Güneş 1.88, küçük kardeşlerim Mina ise 1.82 boyundadır. Küçüğünden büyüğüne kadar sporcu bir aile yapısına sahip olan Zehra Güneş'in kardeşleri de uzun yıllar boyunca sahalarda yer alacak gibi duruyor.

Zehra Güneş'in küçük kardeşleri İrem ve Mina ise VakıfBank'ın 2. takımında forma giymektedir. Küçük yıldızların ilerleyen süreçte A takımında yer alacakları düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN