Zekanızı zorlayacak optik illüzyon: Her 10 kişiden sadece 2'si gizli numarayı 11 saniyede görebiliyor!

Zekanızı zorlayacak optik illüzyon: Her 10 kişiden sadece 2'si gizli numarayı 11 saniyede görebiliyor!

Optik İllüzyon: Bu resimde gizli bir sayı var. 10 kişiden sadece 2'si gizli numarayı 11 saniye içinde bulabilir. Yapabilir misin? Bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin!

Beynimiz ve gözümüz amaçlanan şekilde koordine olmadığında optik illüzyonlar meydana gelir. Beyin ve gözler arasında yanlış iletişim olduğunda yanılsamalar ortaya çıkar.

Gözler, beynin tam olarak algılayamadığı bir şeyi söylemek ister ve bu, optik yanılsamanın temel dayanağı olan kafa karışıklığına neden olur.

1-012.jpg

OPTİK İLLÜZYONDA GİZLİ SAYIYI 11 SANİYEDE BULUN

Optik illüzyonlar beynimizi kandırmak için tasarlanmış olsa da, aynı zamanda büyük bir eğlence kaynağı olarak da hizmet eder. Kısa bir süreliğine dikkatinizi çeker ve bu da beyin için sağlıklı bir egzersiz olduğunu kanıtlar. Ayrıca gözlem becerilerinizi geliştirmek için de faydalıdır.

Beyninize hafif yürekli egzersiz yapmak ister misiniz? Şimdi bu hızlı optik illüzyon mücadelesini deneyin.

Bu optik illüzyon görüntüsü, üç boyutlu şeklin iki boyutlu bir görüntü içinde gömülü olduğu bir stereogramı göstermektedir. Yukarıda görülen başlığa göre, zorluk gizli numarayı 11 saniyede bulmaktır.

GİZLİ NUMARAYI BULMAYI BAŞARDIN MI?

Bu optik zorluğu çözmenin püf noktası, resmi dikkatlice gözlemlemektir, resme konsantre olarak, sayının size kendini gösterdiğini görebilirsiniz. Bu nedenle resme dikkatlice bakın ve sayıyı bulmaya çalışın.

Bu ilk bakışta oldukça kolay görünebilir, ancak emin olun ki o kadar kolay değil, ancak çok da zor değil. Bunlar gibi optik illüzyonlar beyninizi kandırmak için yaratılmıştır.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte burada. İki basamaklı bir sayıdır ve tam önünüzde bulunur. Kaçınız gizli numarayı bulabildi? Her 10 kişiden 2'sinin, zaman sınırı içinde gizli numarayı tespit etme dehasına sahip olduğu ileri sürülmektedir. Onlardan biri misin? Acele edin, fazla zaman kalmadı.

Zaman bitti. Numarayı tespit edenler büyük bir alkışı hak ediyor. Henüz sayıyı bulamamış olan bazılarınızın çözüm için aşağıda okumaya devam etmesi gerekiyor. Sayı 30'dur.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN