Zeynep Koçak'ın yıllar içindeki değişimi hayrete düşürdü! 'Botoksu fazla kaçırmışsın' yorumları yapıldı

Zeynep Koçak'ın yıllar içindeki değişimi hayrete düşürdü! 'Botoksu fazla kaçırmışsın' yorumları yapıldı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programının birinci kuşak oyuncularından Zeynep Koçak, ilk kez seyirci karşısına çıktığı yıllarda zayıflığıyla dikkat çekmişti. Aradan geçen 15 yılın ardından estetik operasyonlarla büyük değişim geçiren 40 yaşındaki oyuncunun son hali herkesi şaşırttı. İşte, Zeynep Koçak'ın son hali...

2008-2011 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı tiyatro programında boy gösteren Zeynep Koçak'ın büyük değişimi hayranlarını hem şaşırttı, hem beğeni topladı.

zeynep-kocak-kac-yasinda-2.jpg

Geçen yıllarda saçlarını koyu renge boyayıp kıvırcık yapan 40 yaşındaki oyuncu, yeniden sarı renge döndü. Yeni fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan paylaşan Zeynep Koçak'ın ayrıca aldığı kilolar gözlerden kaçmadı.

zeynep-kocak-kac-yasinda-3.jpg

Zeynep Koçak ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un aşk ilişkisi, 2015 yılında sürpriz bir kararla noktalanmıştı. Müzik çalışmalarına devam eden Oğuzhan Koç'un aksine Zeynep Koçak gündemden uzaklaşmayı tercih etmişti.

ZEYNEP KOÇAK'IN SON HALİ

zeynep-kocak-son-hali-6.jpg

ZEYNEP KOÇAK KİMDİR?

27 Ağustos 1983 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.

TED Ankara Koleji ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Öğrenim hayatı boyunca çeşitli klip ve kısa film de yönetmenlik yaptı.

Yazıp yönettiği 'Müdahale' isimli kısa film birçok festivale katılarak ödül aldı. BKM Mutfak ekibine dahil oldu ve adını bu sayede geniş bir kitleye duyurdu. Neşeli Hayat ve Çok Filim Hareketler Bunlar adlı filmlerde rol aldı. Kral TV Video Müzik Ödüllerinde Oğuzhan Koç ile birlikte en iyi film müziği ödülünü kazandı.

Birçok Vodafone reklamı yazıp oynadı. BKM Mutfak bünyesinde yazdığı skeçlerde yer aldı. Kendisinin yazıp yönettiği kısa animasyon filmi 'TikTak', 2015 Cannes Film Festivali'nde ödül aldı. Öte yandan 52. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kısa Film adayı oldu. 2007 yılında Bursa İpek Yolu Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü aldı.

ÖZEL YAŞAMI

1983 doğumlu olan Zeynep Koçak, 2023 yılı itibariyle 40 yaşındadır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @zynepkocak kullanıcı adıyla yer almaktadır.

zeynep-kocak-son-hali-1.jpg

ZEYNEP KOÇAK FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Senaryolarını yazdığı projeler:

2016 - Küçük Esnaf (Sinema Filmi)
2015 - TikTak (kısa animasyon filmi)
2008-2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Rol aldığı yapımlar:

2016 - Küçük Esnaf (Sinema Filmi)
2009 - Neşeli Hayat (Sinema Filmi)
2008-2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Zeynep) (TV Dizisi)
2007 - Müdahale (Kısa film)

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN