Zeytinyağının Bunun İçin İyi Olduğunu Kim Bilebilirdi! İşte Zeytinyağının Cildiniz İçin İnanılmaz Faydası

Zeytinyağının Bunun İçin İyi Olduğunu Kim Bilebilirdi! İşte Zeytinyağının Cildiniz İçin İnanılmaz Faydası

Cilt bakım rutininizi uygularken zeytinyağı kullanırsanız ortaya çıkan sonuçlara çok şaşıracaksınız. Zeytinyağı sayesinde yemeklerimize lezzet katmaktan daha fazlasını yapabiliriz. Öğrenmek için haberimize göz atabilirsiniz.

Hepimizin kilerimizde ya da sadece mutfak tezgahında bir şişe zeytinyağı var, bu yüzden elinizin altında. Genellikle yemeğimizi onunla hazırlamak için kullanırız, ancak görünüşe göre onunla çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bugün sizin için sizi şaşırtacak iki numara seçtik!

Zeytinyağı, ev işi yaparken faydalı bir varlık haline getiren düzinelerce özelliğe sahiptir, ancak sizin için onu cilt bakımı rutininizde nasıl kullanacağınızı anlatan iki ipucu seçtik . Biraz tuhaf gelebilir, ancak zeytinyağı en iyi doğal cilt bakım ürünlerinden biridir ve geleneksel ürünlerden çok daha ucuzdur.

haberici-001.jpg

MAKYAJ TEMİZLEYİCİ OLARAK KULLANIN

En inatçı makyaj bile zeytinyağının gücüne karşı koyamaz (kalıcı makyaj dışında tabii ki). Biraz zeytinyağına biraz pamuk veya ped batırın ve kendinize doğal, toksik olmayan, kokusuz bir makyaj temizleyiciniz olsun.

CİLT BAKIM ÜRÜNÜ VEYA GECE KREMİ OLARAK KULLANIN

Sandığınızın aksine zeytinyağı yüzünüze sürterek yağlı bir cilt elde etmeyeceksiniz. Zeytinyağı, gözeneklerinize hızla emilen ve cildiniz için harikalar yaratan doğal bir üründür. Bu nedenle, özellikle kuru cildiniz varsa, cilt bakım rutininize dahil etmek için ideal gece kremi ürünü kullanın!

Bu ipuçlarını deneyecek misin? Sizin için nasıl çalıştığını duymayı çok isteriz, bu yüzden yorumlar kısmında ortaya çıkan sonuçları bizimle paylaşmayı unutmayınız.

haberici2-001.jpg

CİLDİNİZİ CANLANDIRIN VE SİVİLCELERDEN KORUNMASINI SAĞLAYIN

Düzenli olarak zeytinyağı kullanırsanız cildinizin eskiye göre çok daha parlak ve canlı olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda zeytinyağı cildinizin son derece pürüzsüz olmasına da yardımcı olacaktır. İçerisinde bulunan vitaminler sayesinde cildinizi sivilce, akne ve aknelerin ortaya çıkardığı hasarlara karşı koruma sağlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN