Ziraat Bankkart sahipleri bunu yaparsa 3000 TL nakit para kazanacak! O tarihe kadar süre verildi

Ziraat Bankkart sahipleri bunu yaparsa 3000 TL nakit para kazanacak! O tarihe kadar süre verildi

Ziraat Bankası müşterileri, müjde! Haziran sonuna kadar bunu yapın, 3000 TL'yi kapın!

Bankkart sahiplerine özel olarak düzenlenen bir kampanya duyurusu yapıldı. Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine çeşitli fırsatlar sunan kampanyalar düzenlemektedir. Bu kampanyalar, gıda, giyim, kozmetik, elektronik ve eğlence sektörlerinde yapılan alışverişlerde geçerlidir. Banka, Bankkart sahiplerine yönelik yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

ziraat 3000 TL hediye

Kampanya kapsamında, Bankkart sahipleri 30 Haziran saat 23.59'a kadar faydalanabileceklerdir. Bu süre içerisinde, Bankkartlarına 3000 TL tutarında bir hediye verilecektir. Bu hediye miktarı, Bankkart sahiplerinin alışverişlerinde kullanabilecekleri bir tutardır. Bankkart sahipleri, bu kampanyadan faydalanmak için belirtilen tarih ve saat aralığında işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Bankkart sahipleri, Kappatur'da tek seferde yapacakları belirli tutar aralığındaki peşin veya taksitli alışverişlerinde Bankkart Lira kazanabileceklerdir.

10.000 TL - 14.999 TL arasındaki alışverişlerde, Bankkart sahiplerine 1.000 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

15.000 TL - 29.999 TL arasındaki alışverişlerde, Bankkart sahiplerine 1.500 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

30.000 TL ve üzeri alışverişlerde, Bankkart sahiplerine 3.000 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

Bankkart Lira, Bankkart sahiplerinin alışverişlerinde kullanabilecekleri bir elektronik para birimidir. Bu hediye miktarı, Bankkart sahiplerine sağlanan bir avantajdır ve sonraki alışverişlerinde indirim olarak kullanılabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN