Zuhal Topal'dan Zıplamalı Poz! Denizde Bakın Ne Yaptı? Fiziği Kıskandırdı

Zuhal Topal'dan Zıplamalı Poz! Denizde Bakın Ne Yaptı? Fiziği Kıskandırdı

Sunucu Zuhal Topal, Kıbrıs'ta ailesi ile tatil yaparken paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor. Son dönemlerde magazinden düşmeyen Topal, bu defa havuz kenarında zıplayarak enteresan hareketler yaptı. Zuhal Topal'ın o paylaşımına çok sayıda yorum geldi.

Sihirli Annem dizisinde Suzan karakteri ile akıllara kazınan oyuncu Zuhal Topal, sunduğ programlarla da gündemden düşmüyor. Evlilik programı sunan Topal daha sonra yemek programı sunmaya başladı. Estetiklerle de kendinden söz ettiren Zuhal Topal, iddialı pozları da dikkatlerden kaçmıyor. Kıbrıs'ta tatil yapan Topal yine havuz kenarından olay bir paylaşım yaptı. İşte o poz.

zuhaltopalneresi.jpg

BİTMEYEN KIBRIS TATİLİ

TV8'de yemek programı sunan Zuhal Topal, yarışmanın tatil arasında girmesinden sonra ailesi ile Kıbrıs'a gitti. Tatil paylaşımlarıyla kendinden söz ettiren Zuhal Topal, yaşına rağmen fiziği ile genç kızlara taş çıkarıyor. En son derin dekoltesi ile dikkat çeken Topal, yine havuz başından olay bir kare yayınladı. İşte Zuhal Topal'ın havuz kenarlı o paylaşımı.

zuhaltopalkimdir.jpg

HAVUZ BAŞINDA DİKKAT ÇEKEN POZ

Sunduğu gündüz kuşağı programları ile Esra Erol ve Müge Anlı'ya rakip olan Zuhal Topal, evlilik programlarının kaldırılmasından sonra TV8'de Yemekteyiz programını sunmaya başladı. Kendisi için değişime de giden Topal, estetik ve spor görüntüleriyle de son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden. Yayının sezon arasına girmesinden dolayı eşi ve kızıyla Kıbrıs tatiline çıkan Topal, o anlarını sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Tatilden paylaştığı her ayrıntı ise sosyal medyanın gündeminde düşmüyor.

zuhaltopal1.jpg

45 YAŞINDAKİ ZUHAL TOPAL GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARDI

Yemekteyiz programında birbirinden ilginç konukları ağırlayan Topal'ın sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Esra Erol ve Müge Anlı'dan sonra dönemlerin en popüler sunucuları arasına giren Topal, yakın dostu Müge Anlı'nın düğününden sonra tatil yapmak için Kıbrıs'a gitti.

zuhaltopalkimdir9.jpg

45 yaşındaki Zuhal Topal'ın bikinili paylaşımları yok artık dedirtti. 1 kız çocuğu annesi olan Topal, her anını Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmiyor.

zuhaltopalbikini.jpg

HAVUZ KENARINDA ZIPLAMALI POZ

Burun estetiği ile bambaşka bir yüz hattına kavuşan Zuhal Topal, spor salonunda çektiği iddialı pozlarla da kendinde söz ettirdi. 45 yaşındaki güzel oyuncu yaşına rağmen hala formunu korurken, ünlülerin bikinili poz kervanına da katılmıştı. Yeni sezona günler kala tatilin tadını çıkaran Topal yine havuz kenarından zıplamalı bir paylaşım yaptı. Paylaşıma çok sayıda yorum geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN