Heybeliada'daki yangınla ilgili bir kişi tutuklandı

Heybeliada'daki yangınla ilgili bir kişi tutuklandı

İstanbul Heybeliada'da çıkan orman yangını soruşturmasında adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklandı. Şüphelinin farklı suçlardan 30 kaydı olduğu belirlendi.

İstanbul Heybeliada'da'daki orman yangınıyla ilgili adliyeye sevk edilen bir kişi tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı.

Heybeliada'da dün çıkan orman yangını sonrası bir plaj çalışanının polise verdiği eşkâl doğrultusunda gözaltına alınan Sedat D. adliyeye sevk edildi. Sedat D. polis merkezinden çıkarılırken "Yangını siz mi çıkardınız?" sorusuna, "He he ben çıkardım" yanıtını verdi.

ELİNDE BİDONLA KOŞAN BİR KİŞİ GÖRDÜLER

Yangına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında plajda çalışan kişiler, yangından hemen sonra elinde bidonla koşan bir kişiyi gördüklerini söyleyerek şüphelinin eşkâlini polise verdi.

Olay yerinde bulunan ekibin telsizden eşkal bilgilerini geçmesi üzerine şüpheli Sedat D. yangın söndürme işlemi tamamlanmadan gözaltına alındı.

30 SUÇ KAYDI VAR

Gözaltına alınan şüphelinin hırsızlık, uyuşturucu, cinsel taciz, yangın ve kasten yaralama gibi suçlardan yaklaşık 30 kaydı olduğu belirtildi. Sedat D.'nin geçtiğimiz nisan ayında Beyoğlu ilçesinde bir işyerinden hırsızlık yaptığı ve daha sonra orayı yaktığı, bir ay önce de cezaevinden çıktığı kaydedildi.

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Heybeliada Polis Merkezi'nde sorgusu tamamlanan Sedat D., adliyeye sevk edildi.

Şüphelinin polis merkezinden çıkarılırken "Yangını siz mi çıkardınız?" sorusuna ise "He he ben çıkardım" demesi dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Dün Heybeliada’da meydana gelen orman yangına havadan ve karadan müdahale edilmiş, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Yangının çıktığı saatlerde Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, "Acil' diyerek “Bir haftada 3. yangın. Dikkat etmiyoruz. Ateşle oynuyoruz resmen. Çok acı. Deneyimli herkes Heybeliada'ya gelsin" açıklamasını yapmıştı.

İstanbul Valiliği de yangının iki farklı noktada çıktığını açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN