Hüsnü Şenlendirici'den üzen haber! O hastalığa yakalandığı duyuruldu: Tam 11 cm... Henüz 46 yaşındaydı

Hüsnü Şenlendirici'den üzen haber! O hastalığa yakalandığı duyuruldu: Tam 11 cm... Henüz 46 yaşındaydı

Hayranlarına büyük şok! Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'den üzücü haber geldi. Yakın zamanda kötü bir haberle sarsıldı. İşte detaylar..

Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, son dönemde sunuculuğunu yaptığı "Şarkılar Bizi Söyler" programı ile adından söz ettiriyordu. Ancak yakın zamanda kötü bir haberle sarsıldı. Şenlendirici, acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan sağlık tetkikleri sonucu kanser teşhisi konuldu.

Bir dönem televizyon ekranlarında klarnetiyle performans sergileyerek büyük beğeni toplayan Hüsnü Şenlendirici, halk tarafından sevilen bir isim haline gelmişti. Ancak daha sonra ekranlardan uzak kalmıştı. Son olarak, "Şarkılar Bizi Söyler" programının sunuculuğunu üstlenerek yeniden seyirciyle buluşmuştu. Şimdi ise sevenleri, sanatçının kanserle mücadelesine destek olmak için dualar ediyor.

ÜNLÜ KLARNETÇİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ KANSER TEŞHİSİYLE AMELİYATA ALINDI

hüsnü şenlendirici

Uzun süredir "Şarkılar Bizi Söyler" yarışması ile gündemde olan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, sevdiklerini üzen bir gelişme yaşadı. Şenlendirici, apar topar hastaneye kaldırıldı ve yapılan sağlık tetkikleri sonucunda kanser olduğu ortaya çıktı.

AMERİKAN HASTANESİ'NDE AMELİYAT OLDU

Ulus'ta özel bir hastanede ameliyat süreci başlatıldı ve Şenlendirici, Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Şu an için sağlık durumu hakkında net bir bilgi verilmedi.

BAĞIRSAK KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU

hüsnü şenlendirici

Bir gün önce ameliyata alınan Şenlendirici'den doktorları aracılığı ile bir paylaşım yapıldı. Hastaneye getirildiğinde bir farklılık olduğu fark edilmiş ve bağırsağından ortalama 11 santimetrelik bir kitle alındı. Yapılan incelemeler sonucunda bağırsak kanseri teşhisi konuldu.

Doktorlar tarafından konulan teşhis sonrasında Şenlendirici'nin düzenli bir denetleme sürecine alınacağı açıklandı.

Şenlendirici'nin sevdikleri büyük bir panik yaşadı ve hastane odasında yanında olmaya çalıştılar. Ancak son bilgilere göre Şenlendirici'nin sağlık durumu iyi.

AİLE GELENEĞİYLE KLARNETLE TANIŞTI

Hüsnü Şenlendirici, aslen Roman kökenlidir ve ailesi müzik alanında klarnet ve trompet ile ilgileniyordu. Kendisi de aileden gelen yetenekle 5 yaşlarında klarnetle tanıştı ve 12 yaşında Ege ve Anadolu'da müzik serüvenine atıldı. 1988 yılında ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nde devlet konservatuarında eğitim gördü.

ÇALKANTILI AŞKLARIYLA GÜNDEMDEYDİ

Ülkeler arası ünü yayılan festivallerde klarnetiyle göz dolduran Şenlendirici, bir dönem Deniz Seki ile magazin basınında yer almıştı. İkili arasında yaşanan olaylar ve Şenlendirici'nin asabi tavırları ile daha çok gündeme gelmişti.

Şenlendirici'nin 46 yaşında olduğu ve doğum tarihinin 12 Temmuz 1976 olduğu belirtildi. Henüz tedavi süreci hakkında hangi yöntemlerin uygulanacağı ya da ameliyatın ne kadar süreceği gibi ayrıntılar açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN