İstanbul Bağcılar seçim sonuçları 2019: İşte 31 Mart seçimleri Bağcılar oy oranı

İstanbul Bağcılar seçim sonuçları 2019: İşte 31 Mart seçimleri Bağcılar oy oranı

2019 Bağcılar seçim sonuçları oy oranları karar.com seçim sayfasında harita ve grafiklere yansıdı. İstanbul'un oy depolarından biri olan Bağcılar AK Parti'nin kalesi olan ilçeler arasında. Mevcut başkan Lokman Çağrıcı CHP'nin aday göstermediği Bağcılar'da İYİ Parti adayı Muhammet Bayram ile yarıştı. Bağcılar seçim sonuçları 2019 AK Parti oy oranı, İYİ Parti oy oranı ne? Lokman Çağrıcı mı Muhammet Bayram mı önde? İşte 31 Mart Bağcılar seçim sonucu ve diğer detaylar.

Bağcılar seçmen sayısı ile İstanbul seçim sonuçlarına büyük etki yapan ilçelerin başında geliyor. İlçede 1.453 sandıkta 498.314 seçmen kaydı bulunuyor. Aynı zamanda AK Parti'nin kalelerinden olan Bağcılar 31 Mart seçim sonuçları İBB seçimi için de önemli. Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin de destek vereceği AK Parti Bağcılar Belediye başkan adayı Lokman Çağrıcı ile Millet İttifakı kapsamında CHP destekli İYİ Parti adayı Muhammet Bayram sandıkta yarıştı. Bağcılar seçim sonuçları, Bağcılar Millet İttifakı, Cumhur İttifakı oy oranları dakika yerel seçim haberleri ile dakika dakika aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

BAĞCILAR SEÇİM SONUCU SON DURUM

Bağcılar 31 Mart yerel seçim sonucunda kim önde? Cumhur İttifakı mı, Millet ittifakı mı? 2007'den beri görevde olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı oy oranı ne? İlçede bu kez dengeler değişecek mi? Bu soruların cevabını karar.com 2019 seçim özel sayfasından takip edebilir, aşağıdaki verilerle hangi adayın ipi göğüsleyeceğini tahmin edebilirsiniz. 

19-03/26/bagcilar.png

24 Haziran genel seçimleri Bağcılar sonucuna göre, ilçede AK Parti yüzde 51.7, HDP yüzde 15.2, CHP yüzde 14.8, MHP yüzde 10.2, İYİ parti yüzde 6 oranında oy oranına sahip. Millet İttifakı'nın bu tabloda şansı gözükmüyor. 

Anket sonuçlarına göre de Bağcılak seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı oy oranları yüksek görünüyor. ORC'nin son anketinde Cumhur İttifakı adayı %54,5 Millet ittifakı adayı %21,3 HDP adayı %10,2 oy alıyor. 

Şirketin daha önce yaptığı ankette ise tablo şöyle: 

19-03/30/bacilar.jpg
ORC anketinde Binali Yıldırım yüzde 58.6, Ekrem İmamoğlu yüzde 34.5 oy alıyor. 

AK PARTİ'DE BAĞCILAR ADAYI YENİDEN LOKMAN ÇAĞRICI 

AK Parti Bağcılar Belediye başkan adayı Lokman Çağrıcı oldu. Peki Lokman Çağrıcı kimdir? İşte Lokman Çağrıcı'nın biyografisi.

1965 yılında Giresun Bulancak doğumlu olan Lokman Çağrıcı, 1978 yılında Bağcılar Mahmutbey Mahallesi´nde ikamet etmeye başladı.

Lokman Çağrıcı, 1990 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü´nü bitirdi. 1999 yılına kadar çeşitli kurumlarda üst düzey yöneticilik yaptı, ticaretle meşgul oldu. Özel sektördeki çalışmalarının yanı sıra 1990 yılından itibaren siyaset hayatı başlayan Çağrıcı1999 yılında Bağcılar Belediye Meclis Üyesi seçildi.

19-03/26/lokman-cagrici.jpgLokman Çağrıcı, 2007 yılılndan beri Bağcılar Belediye Başkanlığı görevinde.

11 Mayıs 2007´ye kadar Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Çağrıcı, Bağcılar´ın Kurucu Belediye Başkanı Sayın Feyzullah Kıyıklı´ın Mayıs 2007 Genel Seçimleri’nde AK Parti İstanbul Milletvekili olması üzerine, Belediye Meclisi tarafından Bağcılar Belediye Başkanlığı´na seçildi. Çağrıcı, 2 yıl başarıyla yürüttüğü bu görevi sonrasında, 29 Mart 2009’daki Yerel Seçimleri’nde, Bağcılarlıların yüzde 50’sinin oyunu alarak ikinci kez Belediye Başkanı oldu.

Başarılarla dolu bu dönemin ardından 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde tekrar aday olan Çağrıcı, % 57.25 oy oranıyla üçüncü defa Bağcılar’a hizmet etme fırsatını bulmuş oldu.

Çağrıcı, Bağcılar Belediye Başkanlığı görevinin yanı sıra; Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı, Marmara Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcılığı, Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi (WALD) Yönetim Kurulu Üyeliği, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Üyeliği görevlerini de üstlenmiş bulunuyor.

19-03/26/whatsapp-image-2018-12-28-at-191139-728x350.jpeg
İYİ Partili Muhammet Bayram'ı CHP de destekleyecek.

İYİ PARTİ BAĞCILAR ADAYI MUHAMMET MUHAMMET BAYRAM KİMDİR?

21 Temmuz 1983 yılında Bağcılar’da doğan Muhammet Bayram, aslen Bayburtlu’dur. İlk ve orta öğretimini Bakırköy’de tamamlayan Bayram, 2001 yılında Bakırköy İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. Bağcılar’ın köklü ailelerinden olan Bayram Ailesi 1950’li yıllarda Bağcılar’a yerleşerek Bağcılar’ın kurucu unsurlarından olmuşlardır. 

Siyasetle içe içe geçen hayatında gençlik kolları, ilçe başkanlığı gibi çeşitli kademelerde bulunduktan sonra 2014 Yerel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı olan Muhammet Bayram, 2016-2018 yılları arasında Türkiye İnisiyatif Merkezi İstanbul İl Başkanlığı görevinde bulundu. Hemşehri dernekleriyle birlikte iş dünyasından eğitim ve kültür gibi alanlarlarda faaliyet gösteren bir çok sivil toplum kuruluşlarında aktif yöneticilik yapmaktadır. 

Eğitim hayatının ardından ticarete atılan Bayram, 10 yılı aşkındır ticari işlerini Bağcılar’da yürütmektedir. Muhammet Bayram evli, Alperen Muhsin, Hatice ve Halime adında 3 çocuk sahibidir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN