İstanbul'da hasta seçmenlere ulaşım hizmeti: 556 personel devrede

İstanbul'da hasta seçmenlere ulaşım hizmeti: 556 personel devrede

İstanbul Sağlık Müdürlüğü, hasta seçmenlerin oy kullanabilmesi için ulaşım hizmeti verdiğini duyurdu. Buna göre, 223 araç ve 556 personel ile hasta seçmenler, oy kullanacakları okullara taşıyor.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçiminde, hasta seçmenlerin oy kullanabilmesi için ulaşım hizmeti verdiğini duyurdu. 

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, toplam 223 araç ve 556 personelle hasta seçmenleri, oy kullanacakları okullara taşıyor.

Seçimlerde, vatandaşların gerektiğinde acil müdahale edebilecek tam teşekküllü ambulanslar, hasta nakil araçları ve deneyimli sağlık ekiplerince taşındığı ve bin 500'ün üzerinde hastanın sandığa gitmesinin sağlandığı belirtildi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN