İşte Bu Benim Masalım IMDB'de çakıldı

İşte Bu Benim Masalım IMDB'de çakıldı

Exxen'in iddialı dizilerinden biri olan İşte Bu Benim Masalım seyirci tarafından beğenilmedi. Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven'in başrolünde olduğu dizi IMDB'den en düşük puanı aldı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'in iddialı dizilerinden biri olan İşte Bu Benim Masalım dizisi adından çok söz ettirdi ancak seyirci tarafından beğenilmedi. Aleyna Tilki ile Survivor 2020 Şampiyonu Cemal Can Canseven'in başrolünde olduğu dizi IMDB'den en düşük puanı aldı. 

Genç şarkıcı Aleyna Tilki ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven'in başrolleri paylaştığı dizi, IMDB kullanıcılarının oyları sonucu 1.7 puan aldı. Buna göre IMDB puanına göre en düşük Türk dizileri arasında yer alan 'İşte Benim Masalım'ın 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. 

DİZİDE KİMLER ROL ALIYOR?  

EXXEN platformunda yer alan dizinin kadrosunda; Aleyna Tilki, Cemal Can Canseven, Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Yusuf Ege Gönülal yer alıyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN