İTÜ'de online sınav sorunu: İTÜ sınavı tekrarlanacak mı?

İTÜ'de online sınav sorunu: İTÜ sınavı tekrarlanacak mı?

İstanbul Teknik Üniversitesi, bugün online olarak yapılan sınavı konuşuyor. Teknik bir hatadan dolayı yüzlerce öğrencinin giremediği sınav sonrası sosyal medyada tepkiler çığ gibi. Saat 10:00'da başlayıp 1 saat sürmesi planlanan sınavı kimi öğrenci terk etmek zorunda kaldı kimi de hiç giriş yapamadı. Öğrencilerin merak ettiği konu ise sınavın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı.

İTÜ sınavı tekrarlanacak mı? Yüzlerce öğrenci bugün İTÜ'de yapılan online sınava giremedi. Teknik bir hatadan kaynaklanan sorun nedeniyle sosyal medyada gündem olan İTÜ sınav skandalı sonrası öğrenciler ek sınav hakkı verilecek mi merak ediyor. İşte İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yaşanan online sınav skandalı ve detaylar haberimizde...

İTÜ SINAVI TEKRARLANACAK MI?

3 Temmuz'da saat 10:00'da başlayıp 1 saat sürmesi planlanan sınav teknik bir hatadan dolayı yapılamadı. Binlerce öğrencinin giriş yapmaya çalıştığı sistem hata verince mağdur olan öğrenciler sosyal medyada kampanya başlattı.

İTÜ EK SINAV HAKKI VERECEK Mİ?

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yaşanan online sınav skandalı sonrası üniversite yönetiminden sınavla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN