İzmit Belediyesi'nin yardımını paylaşan aile hekimi Sibel Gören'e soruşturma açıldı

İzmit Belediyesi'nin yardımını paylaşan aile hekimi Sibel Gören'e soruşturma açıldı

İzmit Belediyesi'nin sağlık çalışanları için yaptığı yardımı sosyal medya hesabından paylaşan aile hekimi Sibel Gören hakkında soruşturma açıldı. Karara tepki gösteren Gören, "Suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını protesto ediyorum" dedi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde CHP'li belediyenin sağlık çalışanları için yaptığı yardımı, sosyal medya hesabında paylaşarak belediye başkanına teşekkür eden aile hekimi Sibel Gören, hakkında soruşturma açıldığını duyurdu. Gören, “Suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını protesto ediyorum” dedi.

İZMİT BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Saraybahçe Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan aile hekimi Sibel Gören geçen günlerde Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak kendilerine maske ve ve eldiven gönderen CHP’li İzmit Belediyesi’ne teşekkür etmişti. Gören mesajında, “Aile Sağlığı Merkezleri’nin unutulduğu günlerde bizi unutmayan Fatma Kaplan ve İzmit belediyesine çok teşekkürler…” ifadelerini kullanmıştı.

Gören, bugün yeni bir paylaşım yaparak hakkında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Gören, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bu paylaşımım şikâyet edilmiş. Hakkımda soruşturma açılmış, savunmam isteniyor. Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını protesto ediyorum. Hem de Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu’nun tüm soruşturmaların ertelenmesi ile ilgili yazısı varken…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN