Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı'na FETÖ'den gözaltı

Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı'na FETÖ'den gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında yürütülen FETÖ soruşturmasında Samsun'un Ladik İlçe Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Ladik ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, Ladik Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen B.S. evinde gözaltına alındı.

Emniyete getirilen şüpheli, işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, örgütün "mahrem imamları" ile ankesörlü ve kontörlü büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve örgütle irtibatlı oldukları belirlenen bir yüzbaşı ile 49 üsteğmen hakkında gözaltı kararı çıkarmıştı.

SAMSUN/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN