Jennifer Lopez kıyafetlerini atmaya kıyamıyor

Jennifer Lopez kıyafetlerini atmaya kıyamıyor

Dünyaca ünlü pop yıldızı Jennifer Lopez, Harpers Bazaar dergisine kapak oldu. Birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Lopez, kıyafetlerini sakladığını itiraf etti.

Moda hakkında keyifli bir söyleşi yapan şarkıcı, renkli kareleriyle yazı geri getirdi. Milliyet'te yer alan habere göre kıyafetleriyle duygusal bağ kurduğunu söyleyen Lopez, pek çok parçayı atmaya kıyamadığını anlattı. Şarkıcı, “Dolabı açıyorum ve kıyafetlerimle konuşuyorum. ‘Şunu doğum günümde giymiştim’ ve ‘Bunu konserimde tercih etmiştim’ diyerek hiçbirinden vazgeçemiyorum. En özel parçamsa, ikizlerimi doğurduğum gün üzerimde olan beyaz, kürklü paltom. Benim için manevi değeri büyük” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN