Kadıköy Belediyesi'nde grev sona erdi! En düşük işçi maaşı 5 bin 275 TL

Kadıköy Belediyesi'nde grev sona erdi! En düşük işçi maaşı 5 bin 275 TL

16 Şubat’ta greve başlayan Kadıköy Belediyesi işçileri, ilçedeki çöpleri toplamama kararı almıştı. Bu gün Kadıköy Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kadıköy Belediyesi ile DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle 16 Şubat'ta işçiler greve başladı. 2 gün süren grev bu gün sona erdi.  Belediye ile sendika arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı ve Kadıköy Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı, aylık net 5 bin 275 TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Sözleşmeyle, Kadıköy Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı, aylık net 5 bin 275 TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, DİSK Genel-İş Sendikası ile sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığı bildirildi. Açıklamada, “İmzalanan sözleşmeyle, Kadıköy Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı, ikramiyeler ve yıllık ödenen sosyal yardımlar hariç; aylık net 5 bin 275 TL olarak belirlenmiştir” denildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN