'Kanal İstanbul toplantısında, İBB temsilcisinin telefonuna el konuldu' iddiası

'Kanal İstanbul toplantısında, İBB temsilcisinin telefonuna el konuldu' iddiası

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kanal İstanbul gündemiyle gerçekleşen toplantıda, gelişmeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne aktaran temsilcinin telefonuna el konulduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bilim çevrelerinin, muhalefetin ve vatandaşların eleştirilerine rağmen ilk adımının haziranda atılacağını duyurduğu Kanal İstanbul güzergahında bulunan Küçükçekmece ve Avcılar arasındaki sulak alanın birinci derece olan sit korumasının, üçe düşürülmesi teklifi 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun gündemine alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kurul Müdürü Ersoy Köse'nin toplantıyı yetkililere aktardığı sırada İBB temsilcisinin telefonuna hakaret ederek ve saldırgan tavırlarla el koyduğunu duyurdu.

Mahir Polat, şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bugün 1 Nolu Koruma Kurulu Kanal İstanbul projeleri görüşüyor. İBB temsilcimiz toplantıyı bize aktarıyorken kurul müdürü hakaret ve saldırgan tavırlara temsilcimizin telefonuna el koymuştur. İBB'ye yönelen bu saldırıya karşı suç duyurusunda bulunuyoruz. Hakikati savunacağız!"

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN