Karamollaoğlu’ndan AK Parti'ye kongre tepkisi

Karamollaoğlu’ndan AK Parti'ye kongre tepkisi

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’ndeki kalabalığa dikkat çekerek, "Kovid-19 salgınının bu kadar yüksek olduğu bir dönemde böyle bir kongrenin tıka basa olması insanı düşündürüyor." dedi.

Partisinin haftalık basın toplantısında konuşan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi'ndeki kalabalığı ve kongre nedeniyle oluşan trafiğe tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, "Covid-19 salgınının bu kadar yüksek olduğu bir dönemde böyle bir kongrenin tıka basa olması da ister istemez insanı düşündürüyor. Özellikle iktidar partisinin böyle bir kongreyi bu havada bu şekilde yapması Allah yardımcımız olsun.” ifadelerine yer verdi.

Karamollaoğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şöyle;

"Şu an bir moratoryumla karşı karşıyayız. Türkiye yönetilemiyor, adeta savruluyor.

Parti kapatma, milletvekilliği düşürme ve Merkez Bankası Başkanı'nı değiştirme gibi münferit ve toplu etkileri hesaba katılmaksızın atılan bu adımlar ekonomimizde adeta bir depreme sebep oldu.

DÖVİZ FİYATLARINDAKİ ARTIŞ

Dolar bir gecede fırlıyor, normalde 150 milyon dolar olan döviz alımının cuma günü 450 milyon dolara çıktığı iddia ediliyor. Eğer iddialar gerçekse cuma günü döviz alanların açığa çıkarılması gerekir!

Bir gece yayınlanan kararname ile Kanal İstanbul’a devlet garantisi de verildi. Bu kadar karlı olduğu iddia edilen bir yatırıma devlet garantisi neden veriliyor!

Rezalet ortada ama kimsenin rezil olduğu kabul edilmiyor. Kepazelik diz boyu yine de kimse kepaze ilan edilemiyor.

Bu millet yeterince fedakarlıkta bulundu. Artık fedakarlık yapma sırası itibardan tasarruf etmeyenlerde!

Bir günlük masrafı 10 milyon lira olan sarayın giderlerinin durdurulması lazım!”

AK Parti iktidarı istikrarlı bir şekilde ekonomiyi de dış politikayı da adaleti de zedeliyor!

"GELECEĞİMİZ ERİYOR"

Tek adam sistemine geçildiği günden bu yana Türkiye’de sadece Türk Lirası erimiyor. Umutlar eriyor, geleceğimiz eriyor, gençlerimizin azmi eriyor, Türkiye eriyor

Önümüzdeki seçimde Milli Görüş ve Saadet Partimiz milletimiz tarafından görevlendirilecek; bu sıkıntılar çok kısa zamanda bertaraf edilecektir"
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN