Berk Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında? İşte biyografisi

Berk Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında? İşte biyografisi

Aslen Ankaralı olan Berk Buğra Bahadırlı, endüstri mühendisliği mezunu olsa da oyunculukla tanındı. Sevgilisi Billur Kalkavan ile birlikte magazin gündemini zaman zaman meşgul eden Bahadırlı'nın yaşamı merak konusu.

Berk Buğra Bahadırlı verdiği bir röportajda ilişkilerde yaş farkı üzerine sorulan bir soruya: "Gönüller bir olunca, zamansızlık başlıyor. Yaş farkı benim gözümde senin algıladığın gibi değil. Yaşın hiçbir önemi yok" yanıtını veriyor. Özgüvenli bir çift olan Kalkavan ve Bahadırlı, eğlenceli bir yaşam tarzı sürüyor.

BUĞRA BAHADIRLI'NIN YAŞAM ÖYKÜSÜ

Berk ön adına sahip Buğra Bahadırlı, 8 Şubat 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi.

Liseyi, Ankara Anadolu Lisesi'de okudu.

Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Bahadırlı, lisans eğitimini Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.

Buğra Bahadırlı, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide Jandarma Er Hamza Gemalmaz rolünü canlandırarak oyunculuk kariyerine adım attı.

berk.jpg

BERK BUĞRA BAHADIRLI'NIN ÖZEL YAŞAMI

1984 tarihinde doğan oyuncu, 2022 itibarıyla 38 yaşında ve kova burcu.

Bahadırlı, 2009 senesinden bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @bugrabahadirli olarak yer alıyor.

2-001.jpg

.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN