Doya Doya Moda Tina kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Tina'nın kardeşi kim, hastalığı ne? Doya Doya Moda Tina hakkında bilgiler

Doya Doya Moda Tina kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Tina'nın kardeşi kim, hastalığı ne? Doya Doya Moda Tina hakkında bilgiler

TV8 kanalında izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda'nın yarışmacılarından birisi olan Tina, hem güzelliği hemde yarattığı kombinlerle konuşuluyor. Jüri üyelerinin beğenisini kazanan Tina, bugün podyumdayken kardeşinden bahsetti ve onun çok hasta olduğunu söyledi. Gözyaşlarını tutamayan Tina'nın kardeşinin hastalığı ise programın izleyicileri tarafından merak edildi.

TV8 kanalının en sevilen programlarından birisi olan Doya Doya Moda'da yarışmacı olarak yer alan Tina Özdemir, geçtiğimiz hafta yaptığı kombin üzerine jürilerden aldığı puanlarla birinci olmuştu. Bu hafta da başarılı kombinler üreten ve jüri üyelerinin beğenisini kazanan Tina, haftanın son gününde podyumda olduğu sırada kardeşinin hastalığından bahsetti. Kardeşini gözyaşları içinde anlatan Tina'nın kardeşinin kim olduğu ve hastalığı araştırılmaya başlandı.

Doya Doya Moda Tina kimdir

Bu yıl 3. sezonunu devam ettiren en eğlenceli moda programlarından birisi olan Doya Doya Moda, hafta içi hergün TV8 kanalından izleyicilerle buluşturuluyor. Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş'ın jüri üyeliği yaptığı Doya Doya Moda yarışma programının favori yarışmacılarından biri olan Tina Özdemir, geçtiğimiz hafta gösterdiği başarısını bu hafta da gösterdi. Jürilerin övgülerini alan Tina, bugün podyumda konuşurken birden ağlamaya başladı.

Doya Doya Moda Tina kimdir

Doya Doya Moda yarışmacısı Tina'nın kardeşi kim, hastalığı ne?

Kardeşinin hastalığından bahseden Tina özdemir, 24 yaşındaki kardeşinin çok hasta olduğunu anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Kardeşinin pankreasının tamamen tükendiğini ve nakil olması gerektiğini Azerbaycan asıllı yarışmacı Tina Özdemir'in kardeş sevgisi yarışmanın da önüne geçti.

Doya Doya Moda Tina kimdir

4 Mart 1996 doğumlu olan ve daha önceden modellik yapan Tina'nın İran'da da 6 sene kürek sporuyla uğraştığı biliniyor. 4 yıldır İstanbul'da yaşayan güzle yarışmacı 3 yıl önce de Berkan Özdemir ile hayatını birleştirmiştir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN