Ertuğ Koruyan kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte oynadığı filmler...

Ertuğ Koruyan kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte oynadığı filmler...

Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ile birçok sinema filminde rol alan Ertuğ Koruyan, geçirdiği kalp krizi sonucu 75 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın tanınan simalarından biri olan deneyimli oyuncu, 80'li yıllarda çeşitli dizilerde ve programlarda da rol aldı. İşte, Ertuğ Koruyan biyografisi...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kızılağaç Mahallesi'nde yaklaşık 15 yıldır eşi Serhan Koruyan ile yaşayan Ertuğ Koruyan, 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 04.00 sıralarında evinde kalp krizi geçirdi. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Koruyan yolda yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncunun cenazesi Kızılağaç Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Oyuncular Sendikası sosyal medya hesabından Ertuğ Koruyan'ın vefatını, "Değerli meslektaşımız Ertuğ Koruyan hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz başımız sağ olsun" sözleriyle duyurdu.

2021-04-25-193409.jpg

ERTUĞ KORUYAN'IN HAYAT HİKAYESİ

1946 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik gibi birçok aktör ve aktrisle beraber onlarca Yeşilçam'da filminde rol aldı.

Mütevazı tarzıyla bilinen Ertuğ Koruyan hayatının son 15 yılını Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdi.

ERTUĞ KORUYAN FİLMLERİ

* Vay Başıma Gelenler
* Köşe Kapmaca
* Doktor
* Köyden İndim Şehre

ERTUĞ KORUYAN DİZİLERİ VE PROGRAMLARI

* Perili Ev
* Yarı Şaka Yarı Ciddi
* Cümbüşiye
* Mesela Dedik
* Perihan Abla
* Güler misin Ağlar Mısın

ckkejvasruiwza3hjlgtcq.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN