Hande Fırat kimdir, eşi kim? Hande Fırat kaç yaşında ve nereli? Hande Fırat hakkında bilgiler

Hande Fırat kimdir, eşi kim? Hande Fırat kaç yaşında ve nereli? Hande Fırat hakkında bilgiler

Gündemin en çok konuşulan isimlerinden birisi de Hande Fırat oldu. Yaşananların ardından vatandaşlar, Hande Fırat'ın kim olduğunu ve kariyerini araştırmaya başladı. Peki Hande Fırat kimdir, evli mi, kaç yaşında, nerede dünyaya geldi? İşte detaylar.

Gündemin en çok konuşulan isimlerinden birisi de Hande Fırat oldu. Yaşananların ardından vatandaşlar, Hande Fırat'ın kim olduğunu ve kariyerini araştırmaya başladı. 

HANDE FIRAT KİMDİR?

10 Eylül 1974 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Hande Fırat, eğitimini Ankara Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. İngilizce ve Fransızcaya hakim olan Fırat'ın bir çocuğu vardır. 2017’de işadamı Murat Özvardar ile evlendi. Resim tutkunu Fırat, 2019’da CerModern'de "Renklerdir Patlayan" adındaki sergisini açtı.

HANDE FIRAT KİMDİR?

HANDE FIRAT'IN KARİYERİ

Fırat, eğitimine devam ederken Kanal D, NTV ve BRT'de stajyer olarak çalıştı. Kasım 1999'da CNN Türk'te başbakanlık muhabiri olarak görev almaya başladı. 2011’de CNN Türk'ün, 2014’deyse Kanal D'nin Ankara temsilciliğini yaptı.

ÖDÜLLERİ

2016: Altın Kelebek Ödülü – 'Yılın Medya Olayı'

2017: RTGD Ödülü – '15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ödülü'

KİTAPLARI

24 Saat: 15 Temmuz'un Kamera Arkası

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN