MasterChef Fatmanur kimdir, kaç yaşında? MasterChef Fatmanur'un hastalığı ne? MasterChef Fatmanur Uçar biyografisi

MasterChef Fatmanur kimdir, kaç yaşında? MasterChef  Fatmanur'un hastalığı ne? MasterChef Fatmanur Uçar biyografisi

MasterChef'te bu akşam yine eleme heyecanı yaşandı. İlk haftadan beri neredeyse her potada olan Fatmanur bu hafta yarışmaya veda etti. Fatmanur'un vedası sonrası hayatıyla ilgili detaylar seyirci tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef Fatmanur kim, kaç yaşında? Fatmanur'un hastalığı ne? İşte, MasterChef Fatmanur'la ilgili merak edilenler...

MasterChef'te yapılan bu haftaki elemede şeflerden en az puanı alarak yarışmaya veda eden isim Fatmanur oldu. Eleme anında gözyaşlarının tutamayan Fatmanur'un hayatı ise seyirci tarafından merak edildi.

MASTERCHEF FATMANUR KİMDİR?

1999 doğumlu olan Fatmanur Uçar şuan 23 yaşında. Küçük yaşlarda mutfağa ilgi duymaya başlayan yarışmacı, 10 yaşındayken esnaf lokantasında çalışmaya başlamıştır. Lise eğitimini aşçılık üzerine almak istese de babasından onay alamamıştır. Şansını üniversitede denemek isteyen Fatmanur burada da aile engeline takılınca bankacılık bölümü eğitimi almak zorunda kalmıştır.

Mutfak aşkından vazgeçmeyen Fatmanur, ailesinin karşı gelmesine rağmen Muğla'ya giderek aşçılık yapmıştır. Meslekte 13 yıldır yer alan yarışmacı Fethiye'de sushi şefliği yapıyor.

 masterchef fatmanur kim

FATMANUR'UN HASTALIĞI NEDİR?

Doğuştan kalça çıkıklığı olan Fatmanur Uçar'ın bir bacağı diğerine göre 3 cm kısa. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN