Nida Büyükbayraktar kimdir? Petek Dinçöz'ün evleneceği Nida Büyükbayraktar hakkında bilgiler

Nida Büyükbayraktar kimdir? Petek Dinçöz'ün evleneceği Nida Büyükbayraktar hakkında bilgiler

8 yıl önce iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evlenen fakat geçtiğimiz Nisan ayında bu evliliğini sonlandıran Petek Dinçöz, yeniden nikah masasına oturuyor. Boşandıktan sonra Nida Büyükbayraktar ile bir ilişkiye başlayan ve evlenme kararı alan Petek Dinçöz'ün Pazartesi günü dünya evine gireceği öğrenildi. Bu haberin hemen ardından ise Nida Büyükbayraktar hakkında bilgiler merak edilmeye başlandı.

2014'te iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evlenen Petek Dinçöz, geçtiğimiz nisan ayında karşılıklı anlaşma yoluyla bu evliliğini noktalamıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan Petek Dinçöz, kendisiyle ilgili radikal kararlar aldı ve yeniden evlenmeye karar verdi. Dinçöz'ün nikah masasına oturacağı kişinin adının ise Nida Büyükbayraktar olduğu öğrenildi.

Petek Dinçöz

Nisan ayında boşandıktan sonra Nida Büyükbayraktar ile bir ilişkiye başlayan Perek Dinçöz, sevgilisinden gelen evlenme teklifini kabul etti. Hemen nikah işlemlerine başlayan çift, Pazartesi günü birbirlerine evet demek için hazırlıklarını da hızlandırdı.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz'ün evlenme kararı aldığını duyurmasının ardından müstakbel eşi Nida Büyükbayraktar'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı ünlü sanatçının hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, Nida Büyükbayraktar hakkında bilgiler..

Petek Dinçöz

Nida Büyükbayraktar kimdir?

Eğlence sektöründe işletmeci kimliği ile bulunan Nida Büyükbayraktar'ın 2011 yılında Metro Turizm'in Ege Bölge Müdürü olarak çalıştığı öğrenildi. 10 yıl önce Libya'dan Türkiye'ye tahliye ile gelen vatandaşların yurda girişlerini organize eden isimlerin başında yer aldığı da Nida Büyükbayraktar hakkında gelen bilgiler arasında yer aldı.

Nida Büyükbayraktar kimdir

Petek Dinçöz kimdir?

Asıl adı Diğdem Ezgü olan Petek Dinçöz, 29 Mayıs 1980 yılında İzmir'de doğmuştur. Esra Suay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızı olan Petek Dinçöz, babasını çok küçük yaştayken kaybetmiş, Necdet adlı kardeşi ile annesiyle birlikte yaşamıştır. İlk ve ortaöğrenimini Gazi Ortaokulunda bitiren Petek Dinçöz, 14 yaşında İzmir'den ayrılmış ve mankenlik hayatına atılmıştır.

1999 yılında Uçankuş TV sahibi Can Tanrıyar ile birlikte olan ve 12 Ocak 2008 yılında katıldığı Beyaz Show'da sevgilisinden evlilik teklifi alan Petek Dinçöz, Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle Can Tanruyar ile evlenmişti.

Petek Dinçöz

Geçimsizlik nedeniyle 2010 yılında Can Tanrıyar'dan olaylı bir şekilde boşanan Petek Dinçöz, Tanrıyar'dan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü söylemişti. Bir süre hayatına kimseyi almayan Petek Dinçöz, bir süre birlikte olduğu iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 Temmuz 2014'te evlenmişti. 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Nisan ayından sonlandıran Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu'ndan olan İrfan Aslan ismini verdiği oğlunun velayetini almış ve ABD'nin Miami eyaletindeki ultra lüks evinde yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde 3. evliliğini yapmaya hazırlanan Petek Dinçöz'ün Pazartesi günü Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN