Osman Büyükşen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne doktoru? İşte hayat hikayesi

Osman Büyükşen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne doktoru? İşte hayat hikayesi

Annesi ve babası Necla-Metin Büyükşen çiftinin katilinin bulunması için 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvuran Doktor Osman Büyükşen'in haykırışı, izleyicileri derinden etkiledi. Doktor Büyükşen, olayın tek tanığı olan ve çelişkili ifadeler verdiğini söylediği kız kardeşi Büşra Büyükşen'in cinayetle ilişkili olmasından şüphelendiğini dile getirdi. İşte, Doktor Osman Büyükşen'in biyografisi...

Üç yıldır çözülemeyen Necla-Metin Büyükşen çifti cinayetinin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor. Evin büyük oğlu Doktor Osman Büyükşen, Müge Anlı'nın programına çıkarak, 'mehir cinayeti' olarak da bilinen olayla ilgili elde ettiği bütün ipuçlarını canlı yayında kamuoyuyla paylaştı. Annesinin ve babasının cinayetinin çözmek için işinden istifa ettiğini belirten Doktor Osman Büyükşen'in Müge Anlı'ya sarılarak ağlaması, ekran başındakileri hüzünlendirdi.

muge-anli-5827.jpg
Osman Büyükşen, Metin Büyükşen, Necla Büyükşen

OSMAN BÜYÜKŞEN'İN HAYATI

17 Ocak 1988 tarihinde Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil köyünde dünyaya geldi.

İlkokulu İsmil Cumhuriyet İlkokulu'nda, orta öğrenimini 23 Nisan Egemenlik Ortaokulu'nda, lise öğrenimini Meram Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Uzmanlık eğitimini İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptı. 2019 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.

NECLA-METİN BÜYÜKŞEN CİNAYETİ İÇİN MÜGE ANLI'YA BAŞVURDU

Annesi ve babası kimliği belirsiz kişilerce öldürülen Doktor Osman Büyükşen, cinayetin aydınlatılması için 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ekibine başvurdu.

Annesiyle babasının üç yıldır çözülemeyen cinayetinde iki kardeşi ve yengesi şüpheli olan Osman Büyükşen'in ferdayı, ekran karşısındakileri duygulandırdı.

Ailenin gelini Betül'ün babası Muammer Büyüktorcan'ın canlı yayına bağlanmasıyla çiftin oğlu Osman Büyükşen sinir krizi geçirdi. Büyüktorcan'ın sözleri karşısında Anne ve babasının katilini aramak için her yolu denediğini söyleyen Osman Büyükşen'in sözleri Müge Anlı'yı da ağlattı. Müge Anlı, Osman Büyükşen'e sarılarak acısını paylaştı.

bnh-vy2x-cover.jpg
Doktor Osman Büyükşen

DOKTOR OSMAN BÜYÜKŞEN'İN FERYADI KAMUOYUNDA YANKI BULDU

Gözyaşlarına boğulan acılı evlat süreçle ilgili yaşadıklarını anlattı. Olayla ilgilenen yetkililerin hatalar yaptığını ifade eden Büyükşen, "Ben her şeyi bırakıp annemin babamın katillerini aramak için istifa etmek istedim. Pandemi yüzünden istifa edemedim. Her şeyden vazgeçtim" dedi. Köydeki herkesin Muammer Büyüktorcan'dan korktuğunu belirten Osman Büyükşen, olayı köyde bilenlerin olduğunu iddia etti.

Annesinin Müge Anlı'yı çok sevdiğini ifade eden Büyükşen, seneler önce yaşadığı bir anıyı anlattı. Acılı evlat, "Bir gün televizyonda sizi izlediğini gördüm. Ne izliyorsunuz bunları dedim. Ama 6 ay sonra ben buraya çıktım. Kimse yarın ne yaşayacağını bilmiyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN