Ali Demirel kimdir? Neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte biyografisi

Ali Demirel kimdir? Neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte biyografisi

90'lı yılların hafızalarda yer edinen programı Olacak O Kadar'da uzun yıllar rol alan Ali Demirel, zatürre nedeniyle 77 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı da bulunuyordu. İşte, Ali Demirel'in hayat hikayesi...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde hayatını sürdüren Ali Demirel'in yaşamını yitirdiği öğrenildi. 27 Haziran 2021 Pazar günü öğle saatlerinde evinde fenalaşan ünlü oyuncu, eve gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ali Demirel'e ileri derece zatürre teşhisi konuldu. Böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı da bulunan oyuncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Demirel'in cenazesi Marmaris Armutalan Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ALİ DEMİREL'İN HAYATI

13 Mart 1944 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Ali Demirel, 1988-2010 yılları arasında yayınlanan siyasi hiciv programı 'Olacak O Kadar'da rol alarak tanındı.

Çeşitli sinema filmlerinde polis, icra memuru, garson gibi karakterleri canlandırdı.

Böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı bulunan Ali Demirel, zatürre nedeniyle 27 Haziran 2021 günü 77 yaşında hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN