Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mesleği avukat ve hukuk danışmanı olarak biliniyor. Geçen yıl Benan Kocadereli'den boşanan deneyimli hukukçu, 27 Haziran 2021 günü Ece Erken ile dünyaevine girdi. İşte, Şafak Mahmutyazıcıoğlu biyografisi...

Uzun zamandır beraber olan sunucu Ece Erken ile avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendiklerini açıkladı. Sosyal medya hesabından mutlu haberi duyuran ünlü sunucu, nikahtan fotoğraf paylaştı.

Ece Erken, fotoğrafın altına şu notu düştü: "Herkese selam, biz evlendik... Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz."

208970897-3657568424348467-7249244572116738818-n.jpg

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1980 yılında Rize'de dünyaya geldi.

Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı.

Mezun olduktan sonra kendi hukuk bürosunu açtı ve birçok firmaya hukuk danışmanlığı yaptı.

Fikret Orman'ın başkanlığı döneminde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı.

ÖZEL YAŞAMI

1980 doğumlu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021 yılı itibarıyla 41 yaşındadır.

2005-2020 yılları arasında Benan Kocadereli ile evli kaldı. Çiftin iki çocuğu bulunuyor. 28 Haziran 2021 tarihinde sunucu Ece Erken ile evlendi.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @safakmahmutyazicioglu, Twitter'da @yazicioglusafak kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN