Furkan Çalıkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Ayşegül Çınar'ın sevgilisi

Furkan Çalıkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Ayşegül Çınar'ın sevgilisi

2018 yılında 'Yasak Elma' dizisinde oynarken uyuşturucu bulundurmak nedeniyle oyuncu kadrosundan çıkarılan Ayşegül Çınar, uyuşturucu maddeyi aracına sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun koyduğu iddia etmiş ve ayrıldıklarını söylemişti. Yeniden beraber olan çift, bir eğlence mekanında işyeri sahibine bıçak çekince gözaltına alındı. Furkan Çalıkoğlu biyografisi...

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Karaköy semti Bankalar Caddesi'nde bulunan bir mekanda dün (29 Haziran 2021) gece 01.00 sıralarında, oyuncu Ayşegül Çınar ile erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu yemek yedikleri eğlence mekanında çevredekilerle tartıştı.

aysegul-cinar-1-horz.jpg

POLİSİN SİLAHINI ALARAK ATEŞ ETTİ

Tutanağa göre, mutfağa giden Furkan Çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, Çalıkoğlu'nu bırakmaya ikna edemediği bıçağı, bir anlık dikkatinin dağılmasından faydalanarak elinden aldı.

Furkan Çalıkoğlu, tekrar mekan yetkilileri ve çalışanlarına saldırmak istediği sırada kendisini tutmak isteyen polis memurunun belindeki silahı alarak mekanda ateş ettiği öğrenildi. İkinci kez zor kullanılarak gözaltına alınan Çalıkoğlu kelepçelenerek mekandan çıkarılmak istendi.

resimid-181512571-18151257.jpg

"SİZİ TEK TEK VURDURTACAĞIM"

Furkan Çalıkoğlu'nun mekandan çıkarıldığı sırada polislere engel olmak isteyen oyuncu Ayşegül Çınar ise, "Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya hepinizi rezil edeceğim. Ankara'daki rütbeli bağlantılarımı arayacağım. Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onlar her yerde. Sizi tek tek vurdurtacağım" dediği öğrenildi.

Gözaltına alınan Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu, doktor raporu alınmak üzere hastaneye götürüldüğü sırada iddiaya göre Ayşegül Çınar polis aracı içerisinde polis memuruna kafa attığı öğrenildi. Bıçak ve aldıkları darbeyle hafif şekilde yaralanan 5'i polis 9 kişi ise ayakta tedavileri yapıldı.

6048cdf0ae298b88d567c69d.jpg

UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Furkan Çalıkoğlu'nun hayat hikayesi hakkında bilgi bulunmuyor. Mart 2021'de yaşanan olayda, aracında 19 gram uyuşturucu madde bulunan Ayşegül Çınar, rol aldığı Yasak Elma dizisinden çıkarılmıştı. "Çok büyük bir yalan ve tuzağın içinde kaldım. İnsan bazen karşısına çıkan kişilerin iyi ya da kötü olup olmadığını seçemiyor maalesef" açıklamasında bulunan ünlü oyuncu, uyuşturucuyu aracına sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun koyduğunu iddia etmişti.

Furkan Çalıkoğlu'nun mesleği bilinmiyor.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da @furkann_clk kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN