Volkan Cengen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Volkan Cengen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Sevinç Erbudak eşi Volkan Cengen'in mesleği mühendis olarak biliniyor. Yaklaşık 1 yıldır beraber olan çift, yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle dünyaevine girdi. İşte, Volkan Cengen biyografisi...

90'lı yılların kült yapımlarından 'Süper Baba' dizisinde 'Zeynep' karakteriyle hafızalarda yer edinen Sevinç Erbulak, ikinci evliliğini Volkan Cengen ile yaptı. Daha önce 2005-2009 yılları arasında Dalin Midyat ile evli olan ünlü oyuncunun 'Zeynep' (d.2006) adında bir kızı bulunuyor.

60d16a7a4e3fe019b8b54282-001.jpg
Sevinç Erbulak ve Volkan Cengen

VOLKAN CENGEN'İN HAYAT HİKAYESİ

Sevinç Erbulak ve Volkan Cengen, 1 yıldır sürdürdükleri mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin nikah şahitliklerini Sevinç Erbulak'ın annesi Füsun Erbulak ve Volkan Cengen'in dayısı Faruk Kıztan yaptı.

Nikah törene; Ayşe Erbulak, Dağhan Külegeç, Halil Ergün, Emre Kınay, Edip Tepeli, Ayşecan Tatari, Serdar Orçin, Ece Dizdar'ın da olduğu 150'ye yakın davetli katıldı.

Sevinç Erbulak, "Volkan bey dedi ki, 'Sensiz yapamıyorum. Bu yaşıma kadar da nasıl yapmışım onu da bilmiyorum.' Ben de, 'Bir düşünelim' dedim. Sordum yakın çevreme, onu tanıyanlara, ikna etti beni" diye konuştu.

193628603-302301374639098-4529753790371386180-n-002.jpg

Volkan Cengen, geçen ay düzenlenen nişan töreninde, "Önce birbirimizi aldık hayatımıza, sonra sevdiklerimizi... Hayatımda ilk kez ablam oldu mesela... Yeni bir eniştem oldu, kızım oldu, yeni kuzenlerim oldu. Baldızım bile var yahu! Ve tabii Gaga... Ha, bir de bu yaşımda beni kedi babası yapan beş de kedi var. Bundan sonra böyle..." ifadelerini kullanmıştı.

Mühendis olduğu bilinen Volkan Cengen hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN