Sevinç Erbulak Volkan Cengen ile dünyaevine girdi

Sevinç Erbulak Volkan Cengen ile dünyaevine girdi

Ünlü oyuncu Sevinç Erbulak, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Volkan Cengen ile evlendi. Mutluluğa "Evet" diyen çiftin nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

'Baba Evi', 'Süper Baba' ve 'Çat Kapı' gibi yapımlardan tanıdığımız oyuncu Sevinç Erbulak, bir süredir aşk yaşadığı mühendis Volkan Cengen ile nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz ay nişanlanan çift, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Dün akşam bir otelde düzenlenen törenle evlenen ikiliyi, aileleri ve yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.

"AİLEMİZ BÜYÜDÜ"

Mutluluğa "Evet" diyen Erbulak ile Cengen'in nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Sevinç Erbulak, geçtiğimiz ay sevgilisi ile evlilik yolunda ilk adımı atmalarının ardından mutluluğunu, "Gençler birbirlerini görmüş, beğenmiş... Bu güzel öğleden sonra bizimle olamayan ama güzel dileklerini yollayan herkese çok teşekkür ederiz. Ailemiz büyüdü" sözleriyle dile getirmişti.

erbulak-1.jpg

"BUNDAN SONRA BÖYLE"

Cengen de, "Önce birbirimizi aldık hayatımıza, sonra sevdiklerimizi... Hayatımda ilk kez ablam oldu mesela... Yeni bir eniştem oldu, kızım oldu, yeni kuzenlerim oldu. Baldızım bile var yahu! Ve tabii Gaga... Ha, bir de bu yaşımda beni kedi babası yapan beş de kedi var. Bundan sonra böyle..." ifadelerini kullanmıştı.

erbulak-nikah.jpg

Öte yandan ünlü oyuncu, 2005 yılında evlendiği Dalin Midyat'tan 2009 yılında boşanmıştı. Çiftin bu birlikteliğinden Zeynep Kavin adında bir kızı bulunuyor.

erbulak-arkadas.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN